Top 10 cele mai puternice vedete in 2010

Event

Top 10 cele mai puternice vedete in 2010

Revista Forbes a lansat topul 100 al celor mai puternice vedete ale anului 2010. Lista lor anuala cuprinde cele mai influente vedete pe care le pozitioneaza in topul lor 100 in functie de venituri, cat si in functie de nivelul de acoperire media.

Anul trecut cea mai puternica vedeta din lume a fost Angelina Jolie, care din pacate anul acesta a apucat doar un umil loc 18, fiind detronata de Oprah Winfrey care a reusit sa stranga fabuloasa suma de 315 milioane de dolari!

Sa incepem, zic!

10. Madonna

madonna

Chiar daca Madonna inca da o lupta grea pentru popularitate cu vedete mai tinere precum Lady GaGa, se pare ca inca se tine bine si nu are de cand sa-si cedeze locul.

Vedeta a reusit sa ocupe in acest an locul 10 in topul Forbes al celor mai puternice vedete in 2010 castigand in 2009 in jur de 6 milioane de dolari pe seara in timpul turneului Sticky and Sweet.

Total venituri? 58 de milioane de dolari.

9. Johnny Depp

Frumos, bogat si talentat… ce sa iti doresti mai mult? :) Se pare ca Johnny Depp s-a imbogatit anul acesta odata cu rolul Palarierului nebun din filmul Alice in Wonderland. Filmul regizat de Tim Burton a incasat 1 miliard de dolari in box office!

Total venituri? 75 de milioane de dolari.

8. Sandra Bullock

Sandra Bullock a fost foarte ocupata anul acesta (atat in plan personal, cat si profesional): a jucat in doua filme de succes (The Proposal si The Blind Side), a castigat si un premiu Oscar si s-a trezit si cu un sot nu tocmai fidel pe cap, dar pe asta nu o adaugam la capitolul realizari.

Cert este ca veniturile ei au ajuns la fabuloasa suma de 56 de milioane de dolari. Pozitia numarul 8 i-a fost insa asigurata de popularitatea media foarte sporita.

7. U2

Anul 2009 a insemnat pentru cei de la U2 startul unui turneu mondial de mare amploare, turneu care pentru fiecare locatie a adus un venit de 10 milioane de dolari doar din vanzarea biletelor! Cine merita, merita!

Total venituri? 130 de milioane de dolari.

 



Tag-uri: , , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou