Paris Hilton a ieşit de la închisoare

Event

Paris Hilton a ieşit de la închisoare

Marţi dimineată frumoasa moştenitoare a imperiului Hilton a ieşit din închisoare. Cu zâmbetul pe buze şi asaltată de aproape 200 de reporteri, Paris şi-a facut apariţia în faţa camerelor cu un look de fetiţă cuminte, două codiţe împletite, un sacou olive şi o pereche de blugi.

Oare pe cine vrea să păcălească cu această imagine de copil ascultător?

parisLa ieşire a fost ecortată rapid la maşină, unde era aşteptată de către parinţi. A fost condusă la casa familiei Hilton unde şi-a revăzut sora, prietenii şi pe Tinker Bell, faimosul ei chiuwawa. Un tort mare alb pe care scria "Welcome home" şi multe baloane roz au fost trimise la reşedinţa vedetei, dar nu se ştie cine a fost vinovat de acest gest frumos.

Evenimentul foarte mediatizat a fost transmis în direct pe toate canalele de ştiri.

Sentinţa urma să fie de 45 de zile, dar a fost redusă pentru bună purtare, nu pentru mult timp. Judecătorul a hotărât să fie retrimisă la închisoare, unde Miss Hilton şi-a petrecut o mare parte din timp în spitalul închisorii, din motive misterioase de sănătate.

Vedeta declară că s-a schimbat foarte mult în această perioadă şi că pe viitor va aprecia mai mult lucrurile importante din viaţa ei, nu va abuza de celebritatea ei decât în scopuri bine intenţionate.

Şi încă un amănunt: Se pare că Paris a refuzat propunerea unei publicaţii americane de a-şi povesti în exclusivitate experienţele de după gratii pentru modica sumă de 1 milion de Euro… În schimb (şi nu putem decât presupune ce mandră trebuie să se fi simţit de minunatul act de valoare morală pe care l-a servit), a acceptat propunerea CNN-ului de a-şi împărtăşi trăirile încarcerate fără a fi plătită în nici un fel. Minunat de nobil actul în sine, nu-i aşa? Interesant ar fi fost să accepte propunerea de 1 milion de euro al serioasei publicaţii, să îndruge câteva prostiuţe emoţionant de blonde şi să verse câteva lacrimi grele şi apoi să doneze suma, în direct la CNN, pentru o oareşce cauză filantropică… Dar să nu-i pretindem prea mult ingenuei blonde…:)feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou