Pantene Beauty Awards 2007

Event

Pantene Beauty Awards 2007

A şasea ediţie a deja celebrelor Gale Pantene a întrunit marţi seară, la Teatrul Naţional Bucureşti, cele mai importante nume ale industriei de modă şi frumuseţe. Gazda evenimentului şi câştigătoare la secţiunea “Frumuseţea spiritului” a fost nimeni alta decât Mihaela Rădulescu.

Gala Pantene de anul acesta a fost presărată de momente artistice – actori masteranzi au dansat pe scena Sălii Mari a TNB, marcând momente importante din viaţa femeilor – prima iubire, prietenia, frumuseţea spiritului.

 Nici vedetele nu s-au ţinut departe de eveniment. Apariţia cea mai strălucitoare a serii a fost Monica Bârlădeanu, câştigătoare la secţiunea "Stil feminin de vedetă". Actriţa a venit de la Cannes special pentru aceste premii şi a purtat o interesantă rochie metalizată semnată Răzvan Ciobanu.

 Nici Andreea Raicu nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta Prima TV a plecat acasă cu premiul special pentru "Stil în coafură", anunţat de Ileana Pescariu.

 Unul dintre premiile speciale ale evenimentului, "Pantene New Look", a fost câştigat de Larisa Ioana Stan, o tânără speranţă a modei româneşti care îşi va prezenta colecţia la următoarea ediţie a Galelor Pantene.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou