Il Passo – partener al celor mai stylish evenimente de moda

Event

Il Passo – partener al celor mai stylish evenimente de moda

Bucuresti, 26 ianuarie: IL PASSO continua sa sustina moda romaneasca prin implicarea in unele dintre cele mai semnificative evenimente de fashion ale anului 2011.

Astfel, retailerul autohton de pantofi si accesorii a avut in anul ce a trecut colaborari cu cele doua editii ale festivalului de moda AVANPREMIERE, dar si cu ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011. In plus, IL PASSO a fost permanent conectat cu designerii romani prin colaborari cu Andreea Tincu, Corina Vladescu, Eugenia Enciu colectia [Heart] by Diana Enciu, Rue de Trucs si surorile Negulescu.

Ne-am dorit sa fim alaturi de designerii romani si am ales sa ii sustinem in cele mai importante momente din 2011. Credem in moda romaneasca si vom continua colaborarile si in anul ce urmeaza, mai ales ca avem mare incredere in noul val de designeri romani si in calitatea evenimentelor de moda din Romania!”, a declarat Corina Radu, Marketing Specialist IL PASSO.

Brandul IL PASSO a fost in anul 2011 partener al editiilor cu numarul 8 si 9 ale festivalului AVANPREMIERE, ce au avut loc pe 6 mai si respectiv 17 noiembrie la Muzeul National de Arta Contemporana. La cea de-a 8a Gala a evenimentului, retailerul a asigurat pantofii colectiilor de toamna – iarna 2011/2012 semnate de Andreea Tincu & Sense, Vika Gorencu, Sandra Chira si Rue de Trucs. La ultima editie a festivalului, colectiile pentru sezonul primavara – vara 2012 create de Carmes Secareanu, Anca si Silvia Negulescu, Ioana Ciolacu, Rue de Trucs si Teodora Baciu au fost completate de pantofii IL PASSO.

moda

Il Passo Avenpremiere

In anul ce a trecut IL PASSO a colaborat si cu ELITE MODEL LOOK ROMANIA, numarandu-se printre sponsorii principali ai evenimentului. Cele 25 de finaliste ale concursului aspirante la o cariera precum a lui Cindy Crawford sau Claudia Schiffer au defilat in fata a peste 400 de persoane purtand incaltaminte marca IL PASSO.

Impicarea IL PASSO in moda din Romania a demarat deja si in 2012, brandul stabilind colaborarea sa cu cea de-a zecea editie a celui mai important festival de moda multibrand din tara – AVANPREMIERE Fashion and Lifestyle Fest.

moda

Il Passo Elite Model Look

IL PASSO este un brand romanesc infiintat in 1999, axat pe comertul de pantofi si accesorii pentru femei si barbati. Cu peste 80 000 de perechi de pantofi vandute anual si distribuitor oficial al altor 50 de branduri internationale, IL PASSO mizeaza pe calitatea produselor si a materialelor si pe confortul oferit. Se adresează atat femeilor, cat si barbatilor, pasionati de moda, cu un stil de viata modern. Produsele IL PASSO pot fi achizitionate din cele 10 magazine din tara in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Constanta si online, pe www.ilpasso.ro/shoponline.

Bucuresti

  • Baneasa Shopping City, parter, Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 42D
  • Feeria Shopping Center, Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 44 A, sector 1
  • AFI Cotroceni Park, Bd. Vasile Milea, nr. 4 sector 6
  • Bucuresti Mall, et. 1, Calea Vitan, nr. 55
  • Plaza Romania, parter, Bd. Timisoara, nr.26

Brasov – str. Republicii, nr. 25

Cluj-Napoca - Iulius Mall, parter, Str. Alexandru Vaida Voievod nr. 53-55

ConstantaCity Park Mall of Constanta, parter, Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C

Iasi - Iulius Mall, et. 1, Bdul Tudor Vladimirescu

Timisoara - Iulius Mall, parter, Str. Demetriade nr. 1

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou