Garret Hedlund si Vladimir Draghia

Event

Garret Hedlund si Vladimir Draghia

In Men’s Health, editia ianuarie-februarie, Garret Hedlund, actorul din Tron: The Legacy, dezvaluie secretele care l-au facut sa arate atat de bine. Actorul Vladimir Draghia povesteste cum cel mai important lucru pentru obtinerea rolului a fost sa stie sa-si incoarde muschii!

Actorul Garret Hedlund

Garret Hedlund, actorul din Tron: The Legacy, povesteste despre cum s-a transformat intr-un erou al ecranului antrenandu-se cu un fost membru al Fortelor speciale din Marina SUA, care a lucrat si cu actorii din filmul “300 – Eroii de la Termopile”. Logan Hood, preparatorul fizic de la filmul Tron, a avut la dispozitie noua saptamani pentru a-l face pe Hedlund sa arate ca dupa un regim de antrenament de 6-12 luni. Aflati din Men’s Health cum au reusit.

Actorul Vladimir Draghia

Vladimir Draghia, fost inotator de performanta, campion european la juniori, iar acum, actor in serialul Narcisa Salbatica de la Antena 1, vorbeste despre experientele din viata sa, sport si despre stilul personal.

Timp de 12 ani s-a trezit la ora 6.30. Sapte ani, a impartit cei 30 de metri dintr-o camera de internat impreuna cu alti sapte colegi. A avut ocazia sa plece cu o bursa in SUA, dar n-a reusit pentru ca nu a avut bani de drum, apoi, ademenit de mirajul strainatatii, a plecat cu numai 100 de euro in buzunar in Italia. „Incarcatul tirurilor era munca mea preferata. Aceasta experienta m-a invatat sa iubesc Romania!”, spune tanarul actor.

Intrebat cat de mult a contat fizicul sau pentru rolul din Narcisa Salbatica actorul Vladimir Draghia marturiseste: „Mult! Initial, pe cei care faceau castingul nici nu-i interesa daca stiu sa vorbesc, doar daca stiu sa imi incordez muschii. Li se spusese de catre scenaristi ca personajul meu era cel care arata bine si… atat. Dupa primele episoade, in care mi-am putut exprima potentialul, personajul a devenit unul complex.”

Actorul Vladimir Draghia a mai jucat in serialele Detectiv-X (Prima TV), Vocea Inimii (Antena 1) si a avut cateva aparitii in show-ul Mondenii (Prima TV).feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou