Gala AVANPREMIERE 12 – Colectii 2013/2014

Event

Gala AVANPREMIERE 12 – Colectii 2013/2014

Gala AVANPREMIERE – cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania ajunge la cea de-a doisprezecea editie. Acesta se va desfasura pe 23 mai, la orele 20.00, in exotica si inedita locatie din Serele Bell’Agio Casa.

“Bucurestiul are un mediu cultural si academic remarcabil, care inlesneste inradacinarea pe lunga durata a unui eveniment de anvergura si complexitate, precum AVANPREMIERE. Vorbim despre o Gala nationala cu preocupari europene, prin marime, participanti, aria de abordare a temelor si ideilor creative de maxima modernitate si actualitate. In plus, AVANPREMIERE este o demonstratie a felului in care moda româneasca se exprima plenar pentru sezonul viitor, si sunt mândru ca avem dupa 11 editii o Gala puternica, cu traditie si cu un cuvânt important de spus in peisajul modei românesti. Multe nume importante au fost lansate aici ori sau impus in aceste editii ce au creat deja o traditie, unica, in moda romaneasca”, explica Alin Galatescu, organizatorul si directorul Galei AVANPREMIERE.

Gala Avanpremiere

 

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 12-a editie a Galei se numara designeri consacrati precum Natalia Vasiliev, Rhea Costa, Iris Serban, Ioana Ciolacu, Simona Semen, Fe(Male), Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu, carora li se adauga tinere talente precum: Alex Tunsu, M12 si Florina Ivascu. Editia actuala o sa aiba cel mai mare numar de colectii ce urmeaza sa fie prezentate, din intreaga istorie a Galei.

Cea de-a doisprezecea editie va avea loc intr-o locatie inedita: Serele Bell’Agio Casa. Ca si in editia cu numarul 11 a Galei AVANPREMIERE, acestea au fost redeschise in exclusivitate pentru aceast eveniment. O locatie speciala si atipica, niciodata folosita in astfel de show-uri, aducând un profund aer parizian, grefat pe un spatiu ideal pentru prezentari de moda profesioniste.

Gala AVANPREMIERE va asteapta la Serele Bell’Agio Casa, pe 23 mai, ora 20:00 alaturi de moda romaneasca de inalta clasa – inovativa si fara frontiere.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou