Eddie Murphy, tată pentru a şaptea oară

Event

Eddie Murphy, tată pentru a şaptea oară

Faimosul actor american de comedie este, oficial, legal şi public tatăl celui de-al şaptelea copil. O spune un test de paternitate făcut la ordinul unui judecător din SUA! Mămica, Mel B (fosta Scary Spice) se declară mulţumită că adevărul a ieşit la iveală.

Ai zice că e o scenă ruptă din telenovele sau din emisiunile "Senzaţional" ale lui Dan Diaconescu. Ei bine, nu este! E chiar viaţa reală şi… hmm… normală (atât cât poate fi de normală viaţa la Hollywood) a doi oameni simpli. Este vorba de Eddie Murphy, simpaticul actor de comedie care l-a interpretat pe mult-iubitul Shreck, şi fosta lui iubită Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls.

Cei doi şi-au încheiat relaţia de câteva luni bune, atunci când Eddie a părăsit-o pe Mel în timp ce aceasta era însărcinată. Iar din decembrie anul trecut (de când durează toată povestea), actorul american a susţinut că nu crede că bebeluşul este al său. Mel, dimpotrivă, a venit sistematic în urma fostului iubit şi a dezminţit în presă informaţia, apărându-se.

La câteva luni după despărţire Scary Spice a cerut un test ADN care să-i dovedească lui Murphy că este tată, iar acesta, deşi convins că este doar o scamatorie, a acceptat. Ba mai mult, Eddie a declarat că dacă rezultatul testului de paternitate este pozitiv atunci se va comporta ca orice bărbat onorabil şi va face ceea ce trebuie, anunţă The Sun.

Se pare că sorţii au fost de partea lui Mel B, proaspăta mămică care poate acum să-i dea peste nas public fostului iubit. Testele de laborator arată cu fidelitate că Eddie Murphy este, fără urmă de îndoială, tatăl bebeluşului.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou