Diana Munteanu s-a măritat!

Event

Diana Munteanu s-a măritat!

Cu nimeni altul decât cu fotbalistul Claudiu Niculescu şi cu binecuvântarea naşilor Cristi şi Mihaela Borcea. “Nunta anului în fotbal”, aşa cum au denumit-o gazetele sportive, a avut loc la Palatul Snagov duminică după-amiaza.

Cununia religioasă de la Biserica Sfântul Elefterie a permis accesul jurnaliştilor care s-au călcat în picioare pentru o imagine sau o declaraţie de-ale mirilor. În schimb petrecerea de la Palatul Snagov a fost închisă publicului doritor să-i felicite pe cei doi miri.

Diana, Claudiu şi naşa Mihaela Borcea au ajuns la petrecere cu o luxoasă limuzină albă, făcând senzaţie printre invitaţii strânşi să le ureze bun venit.

Claudiu Niculescu a optat pentru un costum alb, impecabil, în timp ce alegerea Dianei nu a fost una dintre cele mai inspirate, prezentatoare emisiunii de pe Antena 2 purtând o rochie de mireasă plină de volane. Oricum, fericitul cuplu a fost la înălţime, iar familia i-a susţinut şi i-a felicitat la fiecare pas!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou