Cum ma imbrac – workshopuri si ateliere de educatie vestimentara

Event

Cum ma imbrac – workshopuri si ateliere de educatie vestimentara

Bucuresti, 24 ianuarie 2014 Proiect13 demareaza o noua platforma, de data aceasta axata pe educatie vestimentara, incepand cu 1 februarie, in Vesuvio Café.

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste zece workshopuri si trei ateliere desfasurate pe parcursul unei luni. Platforma “Cum ma imbrac…” cuprinde o serie de intalniri organizate saptamanal, sambata si duminica, intre orele 11:00-16:00. In cadrul workshopurilor, Gabi Urda, Consultant Comunicare si Designer, va vorbi despre tipuri de siluete, garderoba, tendinte si mai ales despre alegeri vestimentare inspirate care evidentiaza atuurile feminine.

Anca Spiridon, designer In a State si trainer, sustine atelierele “Pimp your wardrobe”, ateliere de restilizare si reinventare vestimentara, la sfarsitul sesiuniii de workshopuri, in weekendul 22-23 februarie, tot intre orele 11:00-16:00.

Programul detaliat:

Primul weekend: (1-2 febr.)
1. Cum sa-ti afli masurile ti tipul de silueta
2. Care sunt culorile, texturile, lungimile, tipurile de croiala care se potrivesc siluetei si stilului tau vestimentar
3. Cum sa-ti organizezi o garderoba de baza
4. Cum iti alcatuiesti o garderoba de ocazie, cum o intretinem si cum o imbunatatim in fiecare sezon

Al doilea weekend: (8-9 febr.)
5. Cum e dulapul tau – Diagnoza de garderoba si redefinirea dulapului tau de acum (jocuri de rol si workshop-uri cu haine care ne plac si care ne displac, cum editam si completam in functie de personalitatea, cariera si stilul de viata)
6. Care sunt tendintele si cum le adaptam, integram sau eliminam
7. Ce inseamna smart shopping si cum ajungem sa cumparam mai putin si sa alegem mai bine

Al treilea weekend: (15-16 febr.)
8. Ce sunt dress code-urile si cum le decodam cu stil (office, cocktail, casual, business casual etc.)
9. Ce inseamna garderoba si tinuta profesionala, cum le folosim pentru a obtine success profesional
10. Cum abordam evenimentele din viata profesionala din punct de vedere vestimentar (interviu, avansare, team building, calatorie de serviciu, petrecere de firma etc.)

Al patrulea weekend (22-23 febr.):

Pimp your wardrobe” – ateliere de restilizare si reinventare vestimentara

11.  Sesiuni de pimp your jeans

12. Trash your T-shirt si versatilitati nebanuite ale hainelor.

13.  Realizam accesorii din obiecte vestimentare care si-au trait viata ca atare, dar se vor „reincarna.”

Mai mulrte detalii despre workshopuri se regasesc pe site-ul Proiect13 si pe pagina de Facebook.

Inscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. In mail trebuie sa precizezi numele tau, numele workshopului/ workshopurilor si/ sau atelierului la care iti doresti sa participi si numarul de telefon.

Pretul unui weekend de workshopuri si ateliere este de 130 RON si include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.

Persoanele care se inscriu la toate workshopurile si atelierele beneficiaza de un discount de 20%, iar persoanele care se inscriu la cinci workshopuri/ ateliere beneficiaza de un discount de 10%.

Despre Proiect13:

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa intelega ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale.

In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou