Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels

Event

Creeaza-ti propriul set de bijuterii la Mystic Jewels

Pe 24.03.2012, intre 10:00-16:00, in Learning House, sediul CROS – Centrul de Resurse pentru Organizatiile Studentesti, are loc Mystic Jewels, un workshop organizat de Interaktiv University in cadrul caruia participantii vor avea posibilitatea de a crea propriile bijuterii handmade cu pietre semipretioase.

Workshop-ul se adreseaza femeilor moderne si pasionate de moda, handmade, bijuterii si are ca scop dezvoltarea laturii creative a femeii aflata intr-o permanenta cautare de frumos, de inovatie si in rezonanta cu aspiratiile unei continue emancipari de natura spirituala.

,,Mystic Jewels’’ va fi sustinut de trainerul Daniela Pirlea, tanar designer si participant la diverse workshop-uri, expozitii si tabere de creatie. Ultima expozitie in materie de bijuterii fiind Autor 5, in 2011.

In cele 6 ore, participantii vor fi indrumati pas cu pas, vor invata tehnici practice de realizare a bijuteriilor si vor avea asigurate gustarile de pranz, bautura, o mapa pentru notite precum si toate materialele necesare confectionarii unui set de bijuterii.

De asemenea, Interaktiv University ofera participantilor posibilitatea de a-si pune in evidenta calitatile artistice si de a se promova in eventualitatea in care sunt interesati sa porneasca o cariera in acest domeniu. Fiecare participant va aparea pe site cu una dintre piesele realizate in cadrul atelierului.

Mai multe informatii depre eveniment si modalitatea de inscriere pe: http://interaktiv-university.ro/mystic-jewels

Banner Mystic Jewels

Interaktiv University este un proiect amplu care propune imbunatatirea mediului educational prin dezvoltarea unui sistem inovativ si interactiv de cursuri, training-uri, ateliere axate pe dezvoltare personala, profesionala si hobby.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou