Charlie Sheen s-a logodit!

Event

Charlie Sheen s-a logodit!

Simpaticul actor din “Two and a half men” s-a logodit cu iubita lui, Brooke Mueller, anunţă People Magazine. Cum? Cu stil, evident. Şi cu mai ce? Cu un inel de 500 000 de dolari şi o vacanţă de şapte zile la Costa Rica!

Cei de la tabloidul britanic nu s-au putut abţine să nu o contacteze pe Denise Richards (fosta soţie a lui Charlie) şi s-o întrebe dacă şi cât de îndurerată este de vestea cutremurătoare.

Denise, însă, s-a arătat chiar fericită pentru viitorii însurăţei: "Sunt foarte bucuroasă pentru ei. De fapt, chiar le-am trimis flori. Am petrecut ceva timp cu ea [n.r. Brooke Mueller] şi fetele mele chiar o plac. Asta e tot ce contează pentru mine", declara Denise Richards pentru reporterul de la People Magazine.

Deşi ultima căsnicie a lui Charlie a fost un eşec (divorţul s-a pronunţat în urma acuzaţiilor lui Denise cum că le-ar fi ameninţat cu moartea pe ea şi pe fiicele lor), se pare că actuala relaţie este serioasă. Asta atâta timp cât Charlie reuşeşte să-şi controleze dependenţa de droguri, jocuri de noroc şi pornografie…feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou