Arta, echilibru si activitati caritabile, 29 iunie – 1 iulie, in Gradina Icoanei

Event

Arta, echilibru si activitati caritabile, 29 iunie – 1 iulie, in Gradina Icoanei

Luna lui cuptor incepe in Gradina cu Artisti cu jonglerii si arte vizuale. Bucuresti, 26 iunie 2012: Intre 29 iunie si 1 iulie 2012, orele 11:00-21:00, parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2) se transforma in „Gradina cu Artisti” pentru toti iubitorii de arta si handmade.

Cea de-a 7-a editie a evenimentului vine in intâmpinarea pasionatilor de arta cu ateliere de creatie, spectacole de circ, muzica live, elemente de cultura japoneza si o expozitie cu vânzare de bijuterii, haine si accesorii handmade.

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, isi propune sa promoveze arta, sub diversele ei forme de manifestare, prin crearea unui spatiu de relaxare accesibil atât artistilor profesionisti si amatori, cât si publicului larg.

Cei care isi vor petrece finalul de saptamâna in Gradina Icoanei sunt invitati sa isi testeze imaginatia in cadrul atelierelor de creatie artistica sustinute de Creative Arts (www.creativearts.ro) unde vor invata sa-si accesorizeze palariile de soare, sa confectioneze bijuterii si alte accesorii handmade.

Pasionatii de cultura japoneza vor putea participa la atelierele sustinute de Centrul de Studii Româno- Japoneze, in parteneriat cu Asociatia Radacini Culturale si Haramichi Ro, pentru a afla mai multe despre caligrafia japoneza, origami si arta de a imbraca un kimono de vara (Yukata).

Amatorii de arta se vor delecta si cu alte activitati artistice spectaculoase printre care: momente de dans, muzica live si spectacole de jonglerii.

Gradina cu Artisti

Gradina cu Artisti

Ploaie de „Stelute” in Gradina Icoanei

Vineri si sâmbata 29 si 30 iunie, in intervalul orar 19:00-20:00, toti cei iesiti la plimbare in Parcul Gradina Icoanei vor asista la un concert live in interpretarea grupului de copii „ Stelutele Europei”, sustinut de Fundatia Dan Voiculescu.

Ateliere de jonglerie cu foc

In fiecare zi a Gradinii cu artisti, cu incepere de la orele 18:00, toti cei care cred ca râsul este un limbaj universal sunt invitati la un adevarat spectacol de jonglerii, sustinut de Fundatia Art Fusion. Artistii strazii au pregatit reprezentatii de jonglerii cu poi-poi si jonglerii cu foc, ideale pentru un moment relaxant si amuzant. Tinerii artisti ai organizatiei nonguvernamentale Art Fusion vor sustine adevarate ateliere pentru toti cei care vor sa invete câteva dintre tainele jongleriei.

Gradina cu Artisti sprijina comunitatea iubitorilor de animale

Intre 29 iunie si 1 iulie, Gradina Icoanei va face loc si unei zone de adoptii de câini si pisici. Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten.

Din zona pentru adoptii nu vor lipsi brosurile si materialele informative in care sunt prezentate beneficiile detinerii unor animale de companie informatii cu privire la importanta sterilizarii si sfaturi cu privire la cresterea câinilor si pisicilor.

Gradina cu Artisti invita publicul sa sprijine copiii cu autism

Asociatia Invingem autismul va fi prezenta in parcul Gradina Icoanei, intre 29 iunie si 1 iulie, cu un spatiu special amenajat, in care vor fi comercializate accesorii si produse handmade, realizate de mamicile copiilor cu autism. Banii obtinuti in urma vânzarii acestor produse vor fi folositi de catre asociatia Invingem autismul pentru sprijinirea cauzelor persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului.

Cand sportul se imbina cu „arta” urbana extrema = slacklining

Printre noutatile acestei editii se numara slacklining-ul, sportul care presupune mersul pe o coarda legata ȋntre doua puncte fixe.

Astfel, pentru doritorii de “arte extreme”, in fiecare zi a Gradinii cu Artisti, intre orele 11:00 si 17:00, vor avea loc demonstratii si workshop-uri de echilibru, sustinute de “Comunitatea de Slackline din România” ṣi echipa “Slackline Evolution”. Acestea vor arata amatorilor de sporturi urbane extreme, ȋn cadrul unui workshop, cum sa-ṣi menṭina echilibrul pe corzi.

„Echipamente avem noi, sfaturi tot noi avem, voi trebuie sa va aduceti curiozitatea de acasa si ceva chef. Rabdarea o gasim impreuna. Daca sunt toate acestea, echilibrul nu va intârzia sa apara. Si nu orice fel de echilibru”, declara specialistii in slackling, care invita doritorii sa afle mai multe detalii despre acest sport pe www.slacklining.ro si www.slackline-evolution.com

Dintre „maeṣtrii” ȋn slacklining prezenṭi, cu demonstraṭii, ȋn Gradina cu Artiṣti va face parte Florin Limbovici, care a primit 3 Da-uri la Românii au Talent.

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artiṣti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.comfeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou