Andreea Raicu ademenită de fotografi

Event

Andreea Raicu ademenită de fotografi

Ovidiu Zegheru, unul din cei mai râvniţi burlaci ai Bucureştilor, s-a căsătorit. Chiar dacă săptămânile trecute, pe la mesele din restaurantele de fiţe din Bucuresti se auzea că Laura Vărgălui (fosta iubită a lui Zegheru) s-ar fi certat cu Călin Mailat (fostul iubit al Andreei Raicu) pentru că spera o împăcare cu Zegheru.

Se pare că domnul nu a fost înduplecat de lacrimile domniţei şi s-a decis să oficializeze relaţia sa cu Ana Maria Bucura, un fotomodel de mare succes la Paris.

La cununia civilă a celor doi, numai lume bună: Ilie Năstase, Amalia Năstase, soţii Rădulescu-Schwartzenberg, Ileana Pescariu şi…Andreea Raicu. Care a venit singură! Gura oraşului spune că lui Chirilă nu i-ar fi convenit relaţia care se pare că a fost între Andreea şi mire şi de aceea nu a însoţit-o. Fotografii de la eveniment ştiau bârfa şi toată ziua, au urmărit-o pe Andreea cu aparatele, rugând-o să facă o poză doar cu mirele. Poate, poate deduc ceva din limbajul trupurilor lor!

O altă prezenţă interesantă la ceremonie a fost cea a Ilenei Pescariu, vedeta de la Antena 2, care a fost la câţiva pasi de Elan, soţul Mihaelei Radulescu, care acum ceva ani a fost amorezat până peste urechi de prezentatoarea de la "Firu-n 4". Întâlnirea a fost civilizată, rece, fără ocheade răutăcioase dar şi fără efuziuni de familiaritate.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou