Tendinte primavara/vara 2008

Trendsetter

Tendinte primavara/vara 2008

Urmatorul sezon se anunta delicat si usor ca o adiere de primavara. Atingeri satinate, imprimeuri florale, culori pastelate, dar si nuante puternice. Esti gata pentru o schimbare de look care te va transforma intr-o persoana feminina, visatoare si foarte chic?

Iata care sunt principalele tendinte de primavara/vara pentru 2008:

Nume de cod: ARTA

zacPrint-urile din urmatorul sezon arata ca panza unui pictor. Desene abstracte, culori care se pierd una in cealalta (de tehnica ombre ti-a mai povestit Mayra), forme geometrice si materiale care te vor transforma intr-o "opera de arta". In aceasta primavara spune "da" artei.

Fusta

gucci
Fusta din acest sezon are un nou look: e lunga pana la genunchi, e foarte stramta in zona taliei (neaparat inalta) si plisata la baza. Cureaua ramana pe pozitie – adica in talie – , iar buzunarele sunt un must-have de sezon.

Violet

alberta
Nuantele de mov raman in tendinte, doar ca primesc un aer mai romantic, o nota eleganta si "se prezinta" in tonurii mai calde, mai dulci si mult mai rafinate.

Dintr-o bucata

moschino
Costumele dintr-o bucata au parte de o revenire in forta: de la cele mini si sexy, pana la cele lungi, largi si comode. O combinatie perfecta intre modern si util.

Floral

floral
Se spune: "cu o floarea nu se face primavara", ei bine, cu multe flori uite ca se face. Si inca ce primavara! Trandafiri, margarete, flori exotice, frunze si ierburi, toate trebuie sa se regaseasca in garderoba de primavara/vara.

Inspiratie globala

balmain
Print-uri africane, kimonouri japoneze, bijuterii indiene – inspiratia designerilor a calatorit pe intreg mapamondul. Cumpara o rochie decorata cu pene (in stil indian) sau o rochie alba cu un singur umar, care te va transforma intr-o zeita greceasca.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou