Pantofi Manolo Blahnik Marimekko

Trendsetter

Pantofi Manolo Blahnik Marimekko

Ultima colaborare de succes se anunta una intre Marimekko Corporation (o prestigioasa companie de haine si textile din Helsinki) si regele pantofilor Manolo Blahnik. Colectia de primavara/vara 2008 va include pantofi conceputi din deja cunoscutul material Mini-Unikko.

 

marimekko
Acest material a fost creat in 1964 de Maija Isola, ca un protest contra brand-ului Marimekko, care era de parere ca nu vor utiliza niciodata motive florale in niciuna din creatiile lor. Cu timpul, acest model a devenit logo-ul si simbolul companiei. Macul este asociat intotdeauna cu Marimekko.

manolo
Pentru urmatoarea colectie Manolo si-a gasit inspiratia si in arhitectura moscheei Hagia Sophia din Istanbul. Iar asocierea dintre Marimekko si cultura turceasca a fuzionat mai bine decat se astepta.

Noi va aratam doua modele, pentru restul colectiei va trebui sa asteptam pana in Ianuarie, cand va fi disponibila in magazinele din Londra si New York, dar si online.

h&m
Aaa! Si sa nu uit! Marimekko va avea si o colaborare cu H&M pentru urmatoarea colectie ce va aparea in Aprilie 2008. Ea va contine 50 de modele si se anunta un hit.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou