In spatele culiselor: prezentare de moda la inaltime in Gardens by The Bay

Trendsetter

In spatele culiselor: prezentare de moda la inaltime in Gardens by The Bay

Ultimul reper din Singapore, Gardens by the Bay, va fi transformat in cel mai iconic podium de moda pe data de 5 martie 2014. J Spring Fashion Show 2014, semnat de remarcabila Jessica Minh Anh, va fi gazduit la nici mai mult nici mai putin de 128 de metri inaltime, pe pasarela din interiorul structurii de “super-copaci”.

 

Jessica Minh Anh este cunoscuta pentru ca transforma locuri emblematice in catwalkuri. Ea este singurul organizator de prezentari de moda ce primeste permisiunea exclusiva la unele dintre cele mai remarcabile locuri ale lumii. Ultimul reper din Singapore, Gardens by the Bay, va fi transformat in cel mai iconic podium de moda pe data de 5 martie 2014. J Spring Fashion Show 2014, semnat de remarcabila Jessica Minh Anh, va fi gazduit la nici mai mult nici mai putin de 128 de metri inaltime, pe pasarela din interiorul structurii de “super-copaci”.

Sedinta foto anterioara showului de moda a avut loc saptamana trecuta la gradinile din Singapore. Prezentand creatii haute-couture semnate Serkan Cura, John Rocha, Tony Ward si Sebastian Gunawan, Jessica Minh Anh ne ofera indicii despre cum va arata showul de moda din martie 2014.

 

Completate de coafuri complicate, creative si diverse ce apartin Action Salon din Singapore si de machiaje fara cusur semnate Shu Uemura, colectia prezentata face portretul femeii frumoase si moderne.

 

“Veti vedea un show complet, cu creatii care au cusaturi perfecte, curate, ce subliniaza o silueta perfecta, detalii de decor in straturi multiple, creatii in culori puternice dar si transparente”, spune Minh Anh.

J Spring Fashion Show 2014 face parte din seria istorica de prezentari de moda organizate in cele mai frumoase locuri din lume ca si pasarela transparenta din Grand Canyon, Tower Bridge din Londra sau Costa Atlantica din Dubai.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou