Festivalului Ceaiului si Cafelei

Trendsetter

Festivalului Ceaiului si Cafelei

A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival are loc, in Capitala, intre 6 si 12 septembrie si cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii, care se va desfasura, intre 10 si 12 septembrie a.c., la Palatul sutu.

(Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

TEA&COFFEE Festival are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 6 si 12 septembrie a.c., se numara: concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in Anglia, Italia, Argentina si Japonia. Locatiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Cafe Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2), Grand Caffe Galeron (Nicolae Golescu 18A), ceainaria Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12) si ceainaria Rendez-Vous.

targ

In cadrul festivalului, pe 10 septembrie a.c.,  va avea loc si un workshop de arta urbana, “Miss Tea Time”, pus in scena de Asociatia I love Bucharest  in Centrul Istoric al Bucurestiului.

EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA sI ACCESORII, in centrul Capitalei

TEA& COFFE Festival 2010 se va incheia printr-o expozitie desfasurata la Palatul sutu intre 10 si 12 septembrie si care va cuprinde diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea.

TEA& COFFE Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza, in calitate fie de producatori fie de importatori, in industria de resort.

In plus, expozitia din cadrul TEA& COFFE Festival ofera informatii despre ceai si cafea si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.

Vizitatorii expozitiei vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze in functie de preferinte diverse sortimente de cafea si ceai, arome diferite prezentate la cele peste 20 de standuri ale expozitiei. 

Programul de vizitare al expozitiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2010 este 10:00 – 18:00.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul Tea&Coffee Festival este gratuita. Mai multe informatii se pot gasi: www.tea-coffe.ro sau pe pagina de Facebook Tea&Coffee Festival.

Program Tea&Coffee Festival 2010

Luni, 6 septembrie 2010
Orele 19:00- Vernisajul expoztiei de fotografie- The Coffee Syndrom, Autor: Andrei Tanase, Cafepedia- Romana (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 2)
Intrarea libera

Marti, 7 septembrie 2010
Orele 19:00- English Tea Break, Teatru de improvizatie- TrupArt, GradinaVerona-Carturesti (Str. Pictor Arthur Verona, nr.13-15)
Intrarea libera

Miercuri, 8 septembrie 2010
Orele 19:00, Dolce caffe italiano, muzica live- La Strada, Grand Café Galleron (Str. Nicolae Golescu, nr. 18 A)
Intrarea libera

Joi, 9 septembrie 2010
Orele 19:00, Maté si muzica sud- americana, Serendipity (Str. Dumbrava Rosie 12)
Intrarea libera

Vineri, 10 septembrie 2010
Orele 19:00, Ceremonia ceaiului in Japonia, Centrul de Studii Romano-Japoneze,
Rendez – Vous Centrul Istoric (Str. Nicolae Tonitza 6)
Intrarea libera

Orele 17:00- 22:00 , “Miss Tea Time”- workshop de arta urbana- Asociatia I love Bucharest , Centrul Istoric, in fata Teatrului de Comedie (Str. Sf. Dumitru nr. 2)

Vineri, Sambata si Duminica (10, 11 si 12 septembrie 2010)
Expozitie de ceai, cafea si accesorii, Muzeul Municipiului Bucuresti (Bd. I. C. Bratianu, nr. 2 )
Sambata,11 septembrie, orele 19:00- Prezentare de moda „Lolita”, Curtea Muzeului Municipiului Bucuresti
Intrarea liberafeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou