Cooltura tenisilor

Trendsetter

Cooltura tenisilor

Magazinele de concept. Noile temple ale consumului. Iar cele construite “intru adoratia” tenisilor sunt mai hip ca oricand. Da, o noua religie iese in strada. Iar adeptii au de la 12 la 50 de ani. E ultra fashion, uber hip si ice cool. E cultul “sneaker”, in traducere libera “al pantofilor sport”.

Daca pana ieri era doar vorba de incaltaminte, acum tenisii sunt articole arty, care stau fara complexe in dulapurile colectionariilor de arta sau in garderobele celor mai exigenti fashionisti.

converseSi daca te bate vreun gand sa schimbi colectia de "adult toys" cu una de sneakersi, trebuie sa stii de unde sa incepi.

Regula 1

Trebuie sa inveti sa recunosti brand-urile si sa le incadrezi fara dificultati in cele 3 categorii definite de connaisseurs: clasici (oldies but goldies), cu potential clasic (au sanse sa revina in moda si peste 10 ani), underground (modele purtate de hipsteri, pe care marile corporatii n-au pus inca ochii).

Regula 2

Atunci cand cumperi o pereche noua de sneakersi, trebuie sa fii sigur ca nu ai mai vazut-o la nimeni.

Regula 3

In garderoba trebuie sa ai cel putin 3 rafturi dedicate in mod special sectiunii "pantofi sport".

Regula 4

Fiecare pereche trebuie sa aiba o poveste, sa stii locul exact de unde ai cumparat-o si sa poti vorbi macar 4 minute despre influentele, istoricul de design si potentialul arty al formei.

Succes la cautari!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou