Chic Ucraina

Trendsetter

Chic Ucraina

Minimalist. Skinny. Splendid. Asta isi doresc analistii de tendinte pentru moda din vara lui 2008. Si l-au identificat deja pe creatorul care sa-i multumeasca si care sa promita ca va fi marea descoperire a anului ce vine: ucraineanul Peter Petrov.

Estalgia si fuga dupa creativitatea estului continua, iar fashionistii stiu ca in aceasta parte de lume exista surse de inspiratie si personaje fabuloase care au capacitatea de a transforma si reinterpreta lifestyle-ul de consum.

Petrov si-a prezentat colectia Vara 2008 la Paris si a uimit toti analistii de fashion cu piesele sale vestimentare alb – imaculate, minimaliste si perfect structurate estetic. Nici cei mai carcotasi specialisti nu au putut gasi macar o greseala sau un detaliu nepotrivit de executie sau ansamblu. Si asta-i lucru rar!

Linia creatiilor ucraineanului imi amintesc mult de miscarea "heroin chic", dar albul in loc de negru salveaza si schimba tot! Jeansii slim puri, camasile asimetrice, tricourile rockish si o anumita inocenta a conceptului de prezentare au transformat colectia din "heroin" in "eroica".

Spasiba!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou