5 piese vestimentare obligatorii sezonului 2010-2011

Trendsetter

5 piese vestimentare obligatorii sezonului 2010-2011

Ai inceput sa te gandeti la garderoba ta de toamna? Daca nu ai nici o idee, iti oferim cateva sfaturi. Iata 5 piese vestimentare pe care specialistii in moda le considera esentiale pentru aceasta toamna.

 

 

Toamna-Iarna 2010-2011: 5 piese vestimentare obligatorii

Ne indreptam cu pasi repezi spre lunile mai friguroase ale acestui sezon. Frunzele nu au inceput sa cada, dar in curand vom pasi pe strazile de culoarea cuprului. Marii designeri de moda si-au prezentat deja colectiile la care au lucrat de la inceputul acestui an.

1. Salopete pentru toamna

Salopetele au reprezetat o necesitate in aceasta vara si se pare ca aceasta tendinta isi mentine pozitia in sezoanele de toamna si iarna 2010-2011. Aceasta piesa este eleganta si scoate in evidenta formele feminine.

Pentru toamna, este recomandat sa renunti la materialele fluide, usoare si subtiri in favoarea celor care te pot incalzi intr-o zi rece de toamna. Asa ca, poti purta salopete de bumbac sau de denim. Indiferent daca optezi pentru pantaloni lungi sau scurti (purtati cu colanti negrii, grosi pe dedesbt), salopetele sunt perfecte in momentele in care nu stii ce sa porti.

In plus, sunt usoare de asortat. Poti alege sa porti un tricou larg pe dedesubt sau o bluza eleganta, cu o jacheta sau un trenci cu multi nasturi, sau cu tenisi sau adidasi cu platforma.

 

salopeta

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou