Workoholică, dar trendy!

Sesiuni de stil

Workoholică, dar trendy!

Înnoieşte-ţi garderoba de birou cu haine în tendinţele acestui sezon. Săracele de noi! Muncim de dimineaţă până seara, de luni până sâmbătă. Uneori şi duminică. Suntem femei carieriste care vor să muncească şi să aibă succes cot la cot cu bărbaţii. Nici măcar nu ne mai luăm pauzele de prânz, cu atâta frenezie şi dedicare muncim! Ce să mai vorbim de siestă!

OK. "Trabajo si, samba no", dar măcar să fim în tendinţe! Desigur, la birou, că în altă parte nu mai ajungem. 

Rochia combinezon

combinezonÎncă mai e în tendinţe, chiar dacă este prezentă pe catwalk de câteva sezoane şi o putem considera mai mult o prietenă veche decât un trend hot. Totuşi, rămâne în top datorită formei ei versatile, adaptabile pentru diverse situaţii. Rochia albă de la Mango, cu buzunare laterale este perfectă pentru birou, îmbinând utilitatea cu feminitatea.
Pont: Rochia nu trebuie să fie mai scurtă de trei degete deasupra genunchilor. Chiar dacă ai picioare dumnezeieşti! Dacă o porţi făra leggingşi sau ciorapi, trebuie să fie chiar mai lungă de atât.

Noul romantism

romantismCât mai multe volane, funde, imprimeuri florale. Adaugă un cardigan vintage deasupra şi un colier de perle la gât. Eşti pregătită să mergi în audienţă la şeful tău. Cum de ce? Să-i ceri o mărire de salariu! Aşa îmbrăcată, transmiţi subliminal că eşti făcută pentru lucruri mai bune.
Pont: Ia-ţi o cămaşă de mătase sau şifon cu o pereche de pantaloni  cu talie înaltă sau o fustă, tot cu talie înaltă, desigur. Pe toate le poţi găsi la Diesel.

Metalic şi strălucitor

metalicEste Prozac-ul din modă pentru cei care cred că garderoba lor este mai plictisitoare decât şedinţa de luni seară. Sezonul ăsta, un look futurist şi vesel o să te facă să fii sclipitoare la birou!
Pont: Niciun "dacă" şi niciun "parcă"! Acum e în regulă să porţi paiete sau materiale lucioase la birou. Totul e să le porţi în forme simple, curate, familiare – tricouri, bluze sau rochii în genul anilor '70.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou