Un stil de viaţă “casual”

Sesiuni de stil

Un stil de viaţă “casual”

Se pare că lumea bună se plictiseşte din ce în ce mai mult de febra consumatoristă a ultimilor ani şi se orientează spre un stil de viaţă normal, mai puţin “paietat”. Aşa că poţi căuta fără probleme brand-uri de haine şi accesorii mai puţin strălucitoare şi ostentative…

fără ca logo-ul firmei să fie tot centrul de interes. Poţi să fii mândră dacă nu-ţi place bucătăria "fusion", ci mâncarea românească tradiţională şi că apreciezi mai mult un pahar de vin nobil decât un cocktail sofisticat.

Şi totuşi, nu uita de micile plăceri ale vietii şi nu renunţa la felia de tort de trufe care costă cât o cutie de ciocolată sau la crema de corp de cea mai bună calitate, la un şal din caşmir sau la un ruj în nuanţa sezonului…

Casă, dulce casă

Într-o lume atât de agitată, plină de tensiuni, în care amintirea evenimentelor din 11 septembrie este încă prezentă, americanii anunţă că în 2007 vor sta mai mult pe-acasă. Aşa că tendinţa este să-ţi transformi casa într-un loc de socializare. Fă mai multe petreceri între prieteni, organizează 5 o’clock-uri, închiriază filme şi urmăreşte-le cu cei dragi în faţa unui castron uriaş de popocorn sau… pune la cale, împreună cu amicii, serii de audiţii muzicale urmate de discuţii lungi în faţa unei căni cu vin fiert.

Flower Power

În design-ul de interior, cool hunterii spun că va fi un adevărat '70 revival. Aşadar caută obiecte în stil vintage, cu modele florale, materiale croşetate, aplicaţii dantelate şi mult lemn. Tablourile şi imprimeurile cele mai trendy vor fi cele care aduc grădina chiar în casă. Şi foarte importante sunt florile care n-ar trebui să lipsească în acest sezon din nicio casă.

Îţi aminteşti de iedera care dubla tavanul din sufrageria vecinei sau a mătuşiii pasionate de plante? Ei bine, imaginează-ţi că la Londra, florile căţărătoare vor fi un "must" pentru 2008! Iar dacă nu ai suficientă lumină pentru o seră de interior, trebuie neapărat să ai un tapet cu model floral, un covor cu imprimeuri naturale sau măcar o perdea cu buzunare în care să aşezi frunze şi flori uscate. Un fel de ierbar de fereastră!

Scrie la jurnal!

Una din emisiunile lui Oprah difuzate la sfarşitul anului trecut a lansat o adevărată nebunie a …jurnalelor. Aşa că la început de an cumpără-ţi un caiet special pentru gândurile tale. Poţi să-ţi faci un jurnal de vise în care să treci obiectivele tale, reuşitele şi insuccesele, astfel încât la sfârşitul anului vei putea să tragi cu-adevărat o linie, să aduni cele bune şi să le speli pe cele rele. Sau poţi să ţii un jurnal împreună cu soţul, iubitul, fiul sau fiica ta sau cu cea mai bună prietenă, în care să treceţi cele mai amuzante, mai emoţionante sau conflictuale situaţii pe care le-aţi trăit împreună.

Cunoaşte-te pe tine însăti

În 2008, tu vei fi centrul universului, iar cuvântul de ordine va fi "individualism". Răsfaţă-te, ai grijă de tine şi cultivă-ţi spiritul cu generozitate! Caută cărţi despre arta introspecţiei care te vor ajuta să te cunoşti mai bine, sau volume despre o viaţă mai sănătoasă atât fizic, cât şi spritual. Înscrie-te la cursuri de autocunoaştere şi încearcă lucruri pe care ai vrut tot timpul să le faci dar nu ai găsit timp: cursuri de yoga, cursuri de bucătărie sau despre vinuri. A venit şi vremea ta!Tag-uri: ,

feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou