Taxi – Ladies Only

Sesiuni de stil

Taxi – Ladies Only

Imaginaţi-vă următorul scenariu: este seară (ok, spre dimineaţă), vii de la un “girls party” unde ai băut câteva cocktail-uri, deci maşina aşteaptă cuminte într-o parcare. Nu sunt domni să te conducă spre casa, doar a fost petrecere de fete şi nici nu te-a atras vreun gentleman în mod deosebit. Cauţi un taxi.

Cauţi mult şi bine. Il găseşti într-un final. Te uiţi la şofer…este dubios. Dubios rău. Şi zâmbeşte cam ciudat. Mda, parcă nu te-ai urca în maşină, nu-i aşa?

Ei, imaginează-ţi acum că în faţa ta opreşte o maşină de taxi roz, condusă de o şoferiţă draguţă şi amabilă, asigurându-ţi o călătorie comodă şi sigură. Da, există această opţiune. Pentru femeile din Anglia, ce-i drept. "Pink Ladies Taxi" just for ladies, of course.

Politica companiei este foarte strictă: doar femeile se pot folosi de serviciile acestor taxiuri. Iar dacă te înregistrezi în baza de date a firmei, poţi beneficia de multe avantaje. De exemplu, nu e nevoie să plăteşti pe loc.

Si acum vă întreb, n-ar prinde bine un astfel de taxi după o seară de "girls night out" în care ţi-ai cheltuit toţi banii pe cocktailuri Cosmopolitan? Eu aştept cu nerăbdare o astfel de soluţie şi în România.Tag-uri: ,

feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou