Rezolutii in moda pentru 2008

Sesiuni de stil

Rezolutii in moda pentru 2008

Toata lumea face liste pentru noul an. E o intreaga nebunie! Recunosc ca eu inca nu am facut-o pe a mea (in plan general), dar iti propun niste rezolutii in moda pentru anul 2008. O sa te ajute sa ai un look mai bun, mai eficient si o garderoba mai organizata.

 

1. Reducerile

Nu lasa reducerile ce tocmai si-au facut aparitia prin magazine sa-ti ia mintile… si banii! Ce rost are sa cumperi in nestire niste piese care intr-o luna se demodeaza (si ajung aruncate undeva intr-un colt al dulapului). Mai bine investeste in piese care merita si pe care le poti purta si in urmatoarele sezoane. Uite aici o lista.

2. Extreme

Imbraca-te in functie de varsta si nu in functie de masura de la haine. Si aici ma refer atat la femeile de 30 de ani care poarta hainele destinate fetelor de liceu, dar si adolescentelor care vor cu tot dinadinsul sa para mult mai mari decat sunt. Toate la timpul lor.

3. Diete

Toata lumea a pus cateva kilograme in plus de sarbatori, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei masuri drastice si sa urmezi diete severe. Cu un regim sanatos o sa incapi in perechea de blugi de anul trecut fara nicio problema.

4. Nu cumpara de dragul de a cumpara

Cheia unei garderobe bine structurate sta in piesele clasice (o geanta mare clasica, un trench negru, o camasa alba) . Odata ce le-ai cumparat, nu trebuie decat sa investesti in cateva piese si accesorii in fiecare sezon – care te vor ajuta sa ai o vestimentatie in tendinte, fara sa te trezesti cu un dulap plin de lucruri nefolositoare.

5. Stilul propriu

Incearca sa-ti creezi un stil al tau si nu sa copiezi pe altcineva. Poti sa iei cate ceva de la fiecare (prietene, vedete sau tendinte de sezon), dar sa simti ca ti se potriveste si sa ai sentimentul acela de confort. De exemplu: mie imi place rujul rosu, imi place sa-l vad pe buzele altor femei, dar atunci cand ma dau cu el simt ca parca toata lumea se uita ciudat la mine si nu ma simt confortabil. Iar asta se vede la exterior. In consecinta… am renuntat sa folosesc ruj rosu! :)

Spor la indeplinit lista!



Tag-uri: ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou