Mihail Gorbaciov, imaginea Louis Vuitton

Sesiuni de stil

Mihail Gorbaciov, imaginea Louis Vuitton

Nu mai este nicio noutate că majoritatea brandurilor consacrate din industria modei şi a cosmeticelor îşi asociază imaginea cu cea a unor vedete de renume pentru a-şi face reclamă. Este ceva obişnuit să răsfoieşti revista Vogue şi să o vezi pe Scarlett Johansson cu o geantă Louis Vuitton pe umăr.

Iar 10 pagini mai departe să vezi aceaşi starletă făcând reclamă la produsele L'Oreal.

Marea surpriză constă în faptul că marca franceză Louis Vuitton l-a ales pe fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov pentru noua campanie de promovare a firmei de lux.

Cu 10 ani în urmă, ultimul preşedinte al Uniunii Sovietice apărea într-o reclamă la Pizza Hut, fapt ce a stârnit o serie de controverse. Folosind imaginea lui Gorbaciov, Vuitton urmăreşte promovarea liniei de genţi şi accesorii de voiaj.

Pentru această campanie publicitară au fost cooptaţi şi Andre Agassi împreună cu Steffi Graf.

Mihail Gorbaciov este înfăţişat stând pe bancheta din spate a unei maşini alături de o geantă de voiaj marca Vuitton, iar pe fundal se poate vedea Zidul Berlinului. Cu toate acestea, este puţin probabil ca fostul lider sovietic să primească vreo ofertă din partea L'Oreal…feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou