Inele de logodna cu diamant

Sesiuni de stil

Inele de logodna cu diamant

Cumpararea unui inel de logodna devine usoara, avand la dispozitie acest ghid complet pentru diamante si suporturi ale pietrelor pretioase si metalelor.

Tensiune

Diamantul este sustinut in pozitie prin intermediul presiunii metalului benzii, rezultand un aspect senzational al diamantului, care este sustinut intr-un punct inalt. Rezultatul este un aspect foarte contemporan, la moda.

Canalul

Diamantele cu dimensiuni si forma similara sunt aliniate pe un rand intre cele doua laturi orizontale ale benzii. O variatie a suportului canalului este suportul Terminatie Canal – care traseaza bare verticale intre fiecare dintre pietre.

Pavajul

Acest design inveleste intreaga suprafata a inelului cu pietre pretioase, fiecare fiind fixat fie intr-o cavitate mica, fie strans cu varfuri subtiri, in relief. Datorita aspectului lor antic, de epoca, suporturile pavaj devin din ce in ce mai populare.

Cluster

Acest suport inconjoara o piatra cu centru mai mare, cu cateva pietre mai mici. Este conceput pentru a crea un inel mai mare din multe pietre mai mici.

Suportul bagheta

Baghetele sunt diamante in forma dreptunghiulara, care pot fi adaugate pe partile laterale ale unei pietre mai mari, adaugand dimensiune unui suport solitar.

Suportul cu trei pietre

Acest suport marcheaza un trio de pietre pretioase (simbolizand ziua de ieri, ziua de azi si ziua de maine). Pietrele pot fi de aceeasi dimensiune, sau piatra din centru, usor mai mare.

3) Alege diamantele

Deoarece piatra pretioasa este cea mai usor de remarcat si cea mai scumpa componenta a inelului de logodna, alegerea diamantului potrivit poate fi o sarcina formidabila. Aici se regasesc toate elementele de care ai nevoie pentru a sti cum sa alegi aspectul, calitatea si pretul, care ti se potrivesc.

Forma

Forma diamantului trebuie sa aiba evidenta partea de finisaj (opusa taieturii, care descrie unghiurile fatetelor pietrei) si este cel mai important factor al aspectului diamantului. Chiar si inainte de cei 4 C (crestatura, culoare, claritate si carat), trebuie sa stabilesti forma pietrei pretioase preferate pentru inelul tau de logodna.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou