Inele de logodna cu diamant

Sesiuni de stil

Inele de logodna cu diamant

Cumpararea unui inel de logodna devine usoara, avand la dispozitie acest ghid complet pentru diamante si suporturi ale pietrelor pretioase si metalelor.

Nicio viitoare mireasa nu simte ca se casatoreste intr-adevar pana cand acel inel deosebit de important nu ii impodobeste degetul mainii stangi.

Cel mai bine este sa fii de fata in momentul fiecarei achizitii importante, cu putina pregatire. Aici se regasesc lucrurile pe care trebuie sa le cunosti in legatura cu inelele de logodna, inainte de a pleca la cumparaturi.

Primul – un abecedar privind costul inelelor de logodna.

Pretul inelului inseamna ceea ce isi poate permite cuplul, fara a se implica in datorii majore. Pretul variaza din foarte multe motive – indeosebi atunci cand sunt implicate diamante. Marimea caratului este doar un factor. Alegerea metalului se refera la linia de baza; exista o diferenta semnificativa de pret intre un inel de argint veritabil, si unul de platina.

Acestea fiind spuse, pretul unui inel de logodna cu diamant veritabil, porneste de la cca. 800 ron. Ghidul nostru de economii pentru inelul de logodna ofera numeroase sfaturi utile pentru a diminua costurile.

Acum – alege inelul de logodna perfect, avand in vedere acesti trei pasi simpli:

1) Alege metalul inelului

Detaliile despre metalele potrivite pentru inele de logodna le poti gasi in glosarul nostru de metale pentru inele.

2) Alege piatra inelului de logodna

Suporturile sunt montaje care ataseaza diamantul pe banda inelului. Selectarea suportului si formei pietrei trebuie sa fie in consonanta, intrucat combinatia corecta este cheia crearii aspectului dorit.

Varful

Suporturile pentru varf sunt prevazute de obicei cu sase, sau patru varfuri (sau dinti) care sustin diamantul. Varfurile permit ca lumina maxima sa patrunda in diamant din toate unghiurile, facandu-l sa para mai mare si mai stralucitor. Suportul varfului cu o piatra rotunda, solitara, reprezinta aspectul unui inel de logodna clasic.

Bara

O variatie pentru suportul varfului, mai degraba decat dintii separati, varfurile de pe fiecare parte a suportului sunt fixate in bare alungite pentru a sustine piatra in pozitie. Aceasta optiune subliniaza mai mult metalul, fara a pune in plan obscur piatra, atat de mult, cum o pot face suporturile cu tais, sau canal pentru pietre pretioase.

Taisul

Diamantul este fixat cu ajutorul unui cadru metalic in jurul perimetrului diamantului, pentru a-l sustine in pozitie. Un suport cu tais poate fi un tais plin, sau un tais despartit. in suportul cu tais despartit, metalul inconjoara doar partial diamantul, lasand varful si baza pietrei expuse.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou