Glamour ’50 cu Roger Vivier

Sesiuni de stil

Glamour ’50 cu Roger Vivier

Ultima colectie semnata Roger Vivier are ca inspiratie pantofii glamour din ani ’50 si o tema care deja incepe sa capete contur: penele. Directorul de creatie, Bruno Frisoni, spune ca pantofii cu pene sunt inspirati de Tippi Hedren si filmul “The Birds”.

Iar silueta propusa este una puternica, dar in acelasi timp feminina.

Colectia a fost prezentata la Paris, la ambasada britanica si include (pe langa penele mai sus mentionate) perle gigante care sunt "declaratia mea despre arhitectura, imi place sa folosesc aceste elemente, dar asta nu inseamna ca vreau sa-mi demonstrez capacitatile intelectuale, e doar moda pura", declara Bruno.

Frisoni s-a axat mai mult pe moda anilor '50 pentru ca o au ca inspiratie pe Audrey Hepburn. "Este o femeie icoana si am vrut sa traduc acest lucru printr-o colectie de pantofi moderni". Si asta mai ales ca in perioada aceea maestrul Vivier a creat toti pantofii pentru Christian Dior.

La intrebarea: Ce fel de femeie poarta creatile Roger Vivier? Bruno Frisoni a raspuns: "O femeie vie, spontana, foarte inteligenta, dar care stie sa faca haz de necaz. Este energica si glamour in acelasi timp".

Cine se incadreaza in aceasta descriere sa ridice mana sus!  feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou