Cele mai prost imbracate vedete din 2007

Sesiuni de stil

Cele mai prost imbracate vedete din 2007

De cativa ani buni, Mr. Blackwell (critic vestimentar al vedetelor) realizeaza un top zece al celor mai prost imbracate vedete. El declara: daca va asteptati ca si in acest an sa o gasiti in top pe Britney Spears, ei bine, am considerat ca nu era un moment tocmai bun sa fac acest lucru.

Are atatea probleme pe plan personal, incat nu am vrut sa o ii mai dau inca un motiv de suparare. Dar sa vedem topul:

10.) Alison Arngrim

alison
Se pare ca micuta Nellie din serialul "Casuta din preerie" (Alison Arngrim a jucat in tinerete acest rol), arata, spune domnul Blackwell, ca un model din paginile  "Farmers Almanac" din anul 1940.

9.) Lindsay Lohan

lindsay
Domnisoara Lindsay a cam dat-o in bara cu outfit-urile de anul trecut. Poate anul acesta renunta si ea la bluzele in dungi (aluzie catre hainele purtate in inchisoare) :)

8.) Jessica Simpson

jessica
"E un blestem mondial in moda. Ar trebui sa mai renunte la tinutele de cow-girl". Jessica Simpson a fost dintotdeauna un dezastru cand vine vorba de moda… si cand te gandesti ca acum are si casa de moda.

7.) Avril Lavigne

avril
Gothic ca gothic, dar pana cand? Mr. Blackwell spune despre Avril ca se imbraca de la casa de moda "Dracula". Si-au deschis reprezentanta si la Bran? Poate mergem si noi.

6.) Eva Green

eva"Atractia Evei pentru culorile tari i-ar da pana si lui James Bond dureri de cap si migrene."

5.) Kelly Clarkson

kelly
Fata asta e draguta, dar ar trebui sa renunte la hainele cu vedere la buric… mai ales atunci cand te confrunta si cu cateva kilograme in plus.

 



Tag-uri: , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou