Nu ma cere odata?

In doi

Nu ma cere odata?

Sunteti impreuna de mult timp si totul merge ca pe roate. Ati trecut cu bine prin toate etapele: zborul fluturasilor, prima vacanta in doi, prezentarea parintilor, mutatul impreuna, viata in comun cu bune si cu rele… Urmatorul pas pare a fi extrem de evident.

Prietenele te intreaba cand faceti nunta, parintii va vad impreuna pentru totdeauna, sunteti convinsi ca nimic nu va mai poate desparti. Toate aceste aspecte par a fi indicatoare mari spre o singura directie: casatoria! Numai ca el nu prea pare sa le vada. Ce e de facut?

Da-i indicii

Cateva filme de dragoste cu final fericit la care ai grija sa suspini cat ajunga sa traga cu ochiul. Niste priviri aruncate "intr-o doara" spre vitrinele cu rochii de mireasa. Niste stiri cu casatorii din lumea mondena care sa ofere un pretext bun pentru deschiderea subiectului.

Foloseste presiunea… sociala!

Este cel mai bun aliat, pentru ca e invizibila ca aerul! Vazand multe casatorii printre prieteni, pana si cei mai sceptici intra la idei. Asa ca ia-l frumos de manuta, puneti-va la patru ace si faceti un mic turneu de nunti. Nu rata, pe o perioada mai lunga, nicio nunta care apare la orizont. Cu cat e mai reusita, cu atat o sa reprezinte o sursa mai buna de inspiratie!

Provoaca o discutie

Daca niciunul dintre semnalele date de tine nu duce la rezultate, e timpul sa abordezi problema direct. Neincrederea in casatorie si in puterea ei de a tine doi oameni impreuna este foarte frecventa in zilele noastre. Nu avem nevoie, spun ei, de un act care sa ne demonstreze ca ne iubim. Casatoria poate fi privita chiar ca o constrangere inutila. E important ca tu si iubitul tau sa cadeti de acord asupra unor chestiuni atat de importante. Daca simti ca este cazul sa o faci, provoaca-l la o discutie sincera despre acest subiect. Nu ii face reprosuri si nu ii cere promisiuni. Lasa-l sa iti spuna cum vede el relatia voastra in raport cu… acest obicei destul de vechi la oameni :)

Cere-l tu!

Da, ai citit bine! Nu e nicio rusine. Poate e prea ocupat cu drumurile de acasa la munca si inapoi acasa… pentru a-si da seama ca ati ajuns la destinatie! Sau poate are nevoie de un mic imbold. Nu trebuie sa mergi pana la a cumpara inelele. Dar iti poti permite sa pui la cale un scenariu amuzant. Asa sunt lucrurile frumoase in dragoste: jocuri serioase.

Iti uram mult succes! Si nu uita: o casa plina de iubire se poate transforma oricand intr-o casa de piatra!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou