Stiri

Coolhunting

Nu ma uit la stiri, de fapt nu ma uit la televizor, n-am timp. Ah mint! Ma uit de fiecare data cand am timp si imi aduc aminte la “Medium” pe Hallmark. Ieri, cu un ochi in laptop si unu la tv, in doar 10 minute am prins cateva stiri care nu aveau ca subiect principal violul, accidentul, jaful, pseudo-vedetele noastre si ce au mai facut ele si alte bla bla-uri pe care eu nu le numesc stiri. In alta ordine de idei, iata ce am aflat in 10 minute. “Cate vesti bune incap in 10 minute?”:

1. De azi iti poti schimba reteau de telefonie si sa-ti pastrezi numarul de telefon. Inca nu se stie cine plateste taxa de 10-11 euro, tu (clientul) sau reteau de telefonie in care urmeaza sa te muti. Ma intreb cata lume o sa “migreze” de la Vodafone spre Orange… eu ma gandesc serios la acest lucru.

2. Tot in aceasta perioada s-a demarat proiectul de termoficare prin care statul plateste 90%, iar tu 10% din valoarea unui panou solar, instalaţii eoliene, surse geotermale. E bine de stiut ca pe timpul verii panourile solare “se ocupa” de toata apa calda, iarna doar de 30%.

3. Iar cea de-a 3a veste buna a fost ca de luna viitoare agentiile imobiliare au mai multe expicatii de dat: trebuie sa instiinteze potentialul client de comisionul lor, de eventualele probleme ale casei (umiditate, frig, cald, pereti subtiri, zona periculoasa etc.) si de toate cheltuielile posibile: cadastru, intabulare, pretul actelor de la notar sau alte taxe.

Cam multe vesti bune pentru o zi… in Romania.



Tag-uri:

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou