Noua masina Smart ForVision

Coolhunting

Smart a fost dintotdeauna cunoscut pentru pionieratul crearii masinilor urbane electrice. In colaborare cu BASF a creat noul model Smart ForVision.

Acest model de masina cu concept nou a fost aratat la Salonul Auto din Frankfurt 2011 si se bazeaza pe imbunatatirea eficientei, reducerea greutatii si mentinerea temperaturii.

Inspirat din conceptul masinii ForSpeed, noul design aduce imbunatatiri. Iluminarea conventionala este inlocuita de celulele de pe plafonul masinii care capteaza energie electrica solara iluminand in interior si sustinand sistemul de clima.

Cu toate ca Smart ForVision este doar un concept, producatorul a confirmat ca stilul va fi o parte din viitoarea masina Smart Fortwo si o parte din tehnologie, precum panelurile transparente solare, cauciucurile din plastic, etc. sunt doar la cativa ani distanta de productie.

Tehnologia este explicata in amanunt de Smart, dar cel mai important aspect este ca forma generala pe care o vedeti este cea a viitoarei generatii Smart Fortwo, care va avea atat motoare cu ardere interna, cat si propulsie electrica, la fel ca si actualul model de masina Smart Fortwo.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou