Kiabi in Romania

Coolhunting

lansare-kiabi_1

Kiabi, brandul francez expert in distributia articolelor de imbracaminte la moda si la preturi mici, pentru toata familia, inaugureaza astazi primul magazin din Romania, in cadrul Centrului Comercial Grand Arena Berceni.

Magazinul este deschis publicului din 30 septembrie 2009 si va avea un program zilnic intre 09h00 – 21h00.

Cu o experienta de peste 30 de ani in retailul de imbracaminte, Kiabi isi continua dezvoltarea internationala anuntand astazi deschiderea primului magazin din Romania, ce dispune de o suprafata de 1.700 mp – din care 1.500 reprezinta suprafata de vanzare – si o oferta bogata de produse pentru intreaga familie (barbat, femeie, copil, bebelus, lenjerie, accesorii), la un excelent raport calitate-pret.

lansare-kiabi_2

Conceptul cu care Kiabi a revolutionat lumea modei in anii ’70 a fost acela de a oferi tuturor ceea ce isi doresc, la un pret accesibil, promisiune ce a functionat, caci Kiabi dispune de o baza extrem de bine structurata in domeniul textil si al distributiei. Misiunea Kiabi este aceea de a deveni magazinul preferat al familiilor, permitandu-le sa se imbrace dupa dorinta. In plus, Kiabi isi propune fidelizarea cumparatorilor prin varietatea ofertei, stil, calitate si pret.

Dupa o expansiune puternica in Franta, Spania, Italia si intrarea pe piata din Rusia, Kiabi continua dezvoltarea companiei prin deschiderea de noi puncte de vanzare in Franta, precum si in Europa de Sud-Est.

In Romania, Kiabi deschide astazi primul magazin. Privind dezvoltarea in Romania, Alain Simar, General Manager Kiabi Romania estimeaza ca reteaua va ajunge la 30 de puncte de lucru in urmatorii 5 ani. “Ëœ’In Bucuresti, urmeaza in curand deschiderile magazinelor Kiabi Militari si Kiabi Titan. In restul tarii, se vizeaza cu prioritate dezvoltarea in zona de est, in orase cu o populatie mai mare de 150.000 locuitori, pe suprafete de vanzare generoase, de 1.200 mp, in vestul tarii urmarind de asemenea oportunitatile de dezvoltare care pot aparea. Reteaua Kiabi in Romania va crea peste 500 de locuri de munca.”

lansare-kiabi_3

Alain Simar, General Manager Kiabi Romania, declara cu ocazie deschiderii primului magazin: “Dupa 18 luni de studii si dupa construirea unui plan de marketing adaptat pietei romanesti, avem bucuria de a deschide primul nostru magazin, la Bucuresti. Doresc sa aducem in Romania numeroase servicii destinate clientului, o primire personalizata, o gama de produse de calitate la preturi mici, pentru intreaga familie, in toate momentele vietii. Un magazin Kiabi este un spatiu unde clientul trebuie cucerit prin oferta de produse, pretul accesibil si ambianta placuta.”

Magazinele Kiabi sunt structurate in patru raioane: bebelus, copil, femeie, barbat. Mobilierul de prezentare, aleile centrale largi, spatiile clar definite sunt gandite pentru confortul clientei si rapiditatea achizitiei. Spatiul dedicat femeii, spre exemplu, se imparte in 6 universuri:  femeia tanara, femeia moderna, femeia clasica, lenjerie, talie mare si raion maternitate, si ofera, de asemenea, accesorii asociate fiecaruia dintre acestea.

Acest concept raspunde perfect asteptarilor multiple ale clientilor: in timp ce o parte se identifica imediat unui stil precis, cealalta parte prefera sa parcurga toate universurile pentru a gasi produsele pe plac, potrivite celor mai diverse situatii: munca, ocazii festive, relaxare, activitate fizica/sport, maternitate etc.

In lume, Kiabi numara 278 de magazine (proprii sau in franciza), cu o suprafata medie de 1.300 mp, totalizand 271.000 mp in 2008, adica o crestere de 52% in ultimii patru ani. In 2008, Kiabi a atins o cifra de afaceri de 904.4 milioane Euro, in crestere cu 14% fata de 2007. Pentru anul 2009, Kiabi a atins luna aceasta pragul de 1 miliard EUR cifra de afaceri. In prezent, 7.750 de persoane, reprezentand 53 de nationalitati, fac parte din echipa Kiabi. Mai multe detalii puteti gasi pe www.kiabi.com, magazinul on-line Kiabi, unde exista o oferta de produse la fel de bogata ca cea din magazine.

Site-ul internet pentru Romania va fi disponibil in curand, si va oferi serviciul de cumparare produse on-line incepand din 2011.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou