Expozitie omagiala Michael Jackson

Coolhunting

afis-michael-resize-rgb-72-dpi1

Vineri, 28 august 2009, cu o zi inainte ca megastarul sa fi implinit 51 de ani va avea loc o expozitie internationala de portrete si caricaturi in statia de metrou Universitate.

Proiectul poate fi privit ca o biografie ilustrata a destinului unui megastar cu tot ceea ce presupune acest lucru!
Proiectul Expozitiei Omagiale Michael Jackson este o initiativa a unui grup de artisti internationali, reuniti de entuziasmul unei tinere ilustratoare, Nicoleta Ionescu.

Astfel, aduní­¢nd in jur de 50 de lucrari, portrete si caricaturi, expozitia reuste sa aduca impreuna viziuni artitice de pe toate continentele lumii, intr-un amestec intercultural si stilistic unic atí­¢t intre manifestarile artistice internationale cí­¢t mai ales intre cele omagiale adresate Regelelui Muzicii Pop. Momentul cheie al actiunii este o instalatie artistica surpriza a arhitectului Dan Ionescu.

Unul dintre lucrurile nestiute despre megastar este faptul ca si acestuia ii placea sa deseneze! Au fost descoperite cí­¢teva autoportete care releva acest fapt. 

Diversitatea lucrarilor expuse in cadrul proiectului consta atí­¢t in influentele diferitelor culturi din care provin dar si din faptul ca o parte dintre artisti lucreaza in tehnici traditionale, altii prefera digitalul, stilurile variind de la acuarele, uleiuri pí­¢na la picturi digitale, vectori si chiar viziuni manga ale lui Michael!

Dupa evenimentul de la Bucuresti, expozitia va urma un traseu prin mai multe orase ale tarii!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou