Emporio Armani Underwear, in Debenhams Romania

Coolhunting

Layout 1

Din luna mai, zona de lenjerie din magazinele Debenhams din Bucuresti si Constanta iti prezinta o colectie uimitoare, semnata de Giorgio Armani: Emporio Armani Underwear.

Colectia Emporio Armani Underwear propusa pentru acest sezon are calitatile care fundamenteaza abordarea lui Giorgio Armani in design: modern si natural. Creator incontestabil de tendinte, Giorgio Armani urmareste mai mult stilul si viziunea personala decat cerintele modei, iar colectiile sale sunt intotdeauna surprinzatoare si multivalente, pentru toate tipurile de femei si barbati.

Referitor la colectia Emporio Armani Underwear, Giorgio Armani declara: “Sunt intrebat adesea daca ma gandesc la un anumit tip de femeie ideala, daca ma leg de un anumit tip fizic: raspunsul meu este ca aceasta este o capcana pe care incerc sa o evit.

In calatoria creativa, ma straduiesc sa nu creez un stereotip de femeie sau barbat, central in munca mea, pentru a arata ca creatiile mele nu se bazeaza pe un model abstract. Am ramas fidel acestui principiu in timpul pregatirii colectiei Emporio Armani Underwear, pe care am creat-o pentru a se potrivi unui spectru variat de femei, care incadreaza forme si personalitati diferite si intrigante. Pentru a oferi o alegere cuprinzatoare, intotdeauna pastrand conceptul meu personal al feminitatii, mai mult subinteles decat declarat, am acordat o atentie crescuta criteriilor tehnice si functionale ale acestor piese, oferind masuri de cupa diferite pentru a garanta potrivire perfecta”.

Imaginea campaniei de promovare a colectiei Emporio Armani Underwear sunt in acest sezon sotii David si Victoria Beckham.

“Colectia se adreseaza femeilor reale, cele care se potrivesc perfect cu identitatea brandului, si le pune in valoare talentul de a seduce, o calitate innascuta a tuturor femeilor, indiferent de rolul lor: prietena, sotie, mama sau iubita. Acesta este motivul pentru care am ales-o pe Victoria Beckham sa fie imaginea brandului in campania de promovare: o femeie uimitoare care indeplineste cu succces toate aceste roluri.

David este cu adevarat un icon al zilelor noastre, iar renumele sau depaseste mult lumea fotbalului. (…) El reprezinta o notiune a masculinitatii moderne: erou in sport, sot si tata. El este de asemenea un om cu un simt stilistic desavarsit” adauga Giorgio Armani.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou