Concert Thievery Corporation

Coolhunting

Aseara am fost la concertul Thievery Corporation de la Sala Palatului sau Pala Salatului ( :P asa se zice mai nou). Dupa o zi extrem de plina la birou n-am mai ajuns acasa, aveam masina parcata cu mult, mult calm undeva la cateva strazi bune de birou, intr-un loc gasit cu mult “calm” dupa 25 de minute. Adauga si o pereche nesuferita de pantofi cu toc (ieri am inteles de ce nu i-am purtat decat de doua ori intr-un an – uitasem, dar mi-am adus aminte!) si totul a fost perfect.

Am adunat masina de peste mari si tari si am constatat ca mai am o ora si ceva pana la concert. Sa ma duc acasa si sa ma intorc… nu avea rost, asta insemna o ora de plimbare cu masina… Am zis sa mananc in oras. La Edgar’s chelnerul foarte “dragut” ne-a spus (dupa ce ne-a adus o nota care nu era a noastra) ca o sa ne aduca meniuri cand termina treaba. Asta ce inseamna? Ca urma sa primesc si eu un meniu pe la ora 23:00 cand termina el programul?

Tic-Tac Ti-Tac (ora 19:30)! La 20:00 incepe concertul si mi-e foame! Am hotarat sa luam o salata in zbor din alta parte si am plecat spre concert. Lume, multa lume! Sala plina de audiofili, iubitori de trip-hop si acid jazz.

Am avut parte de un show frumos, live, realizat de 13 muzicieni. Membrii trupei au aparut treptat (mai ales solistii vocali).  Fete, femei, barbati, albi, de culoare, indieni, toti ne-au purtat prin America, Franta, Brazilia, India si Africa cu ajutorul muzicii lor.

Locatia? Cam prost aleasa, avand in vedere ca toata lumea s-a ridicat de pe scaune si a coborat spre scena unde se dansa de mama focului. Eu? N-am putut sa dansez… blame it on the shoes! :)

Muzica? Excelenta!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou