Colectia ADELINA IVAN Fall/Winter09

Coolhunting

adelinaivan_

Marti am avut placerea de a participa la lansarea colectiei de toamna iarna 2009 a Adelinei Ivan.

In colectia de toamna-iarna 2009, siluetele create de Adelina Ivan sunt neobisnuite, pornind de la volumetrii la taieturi riguroase, subliniate de alb si negru, cu intreruperi de culoare, intr-un amestec de baroc decorativ si fantasmagorie futurista.

Noua colectie este o poveste clasica si moderna in acelasi timp, o colectie-spectacol care balanseaza intre opulenta si taieturi simple si care experimenteaza un alt tip de rafinament, unul foarte purtabil.

adelinaivan4

Sursa de inspiratie a designerului este reprezentata de Metropolis, distopia urbana din 1927 a lui Fritz Lang, un film cu accente expresioniste, dominat de irational si exagerat.

adelinaivan

Gofrajele de bumbac sunt intersectate de curgeri fluide de batist si pattern-uri venite din pictura iconica, iar taieturile conventionale isi pierd linia, devenind extra-volume. Este un joc de transparente si texturi cromatice, cu interventii de cusaturi incretite care gonfleaza sau lasa totul sa curga liber. Marcajele umerilor, ale bustului si ale soldurilor conduc la crearea unei siluete ultra-feminine.

adelinaivan1

Capul este acoperit de o cagula stilizata, cu guler amplu, gofrat, iar fetele devin masti inexpresive, cu valoare simbolica.

adelina-ivan

Adelina Ivan

Adelina Ivan a absolvit Facultatea de Design la Academia de Arta Bucuresti si a lansat, in urma cu cinci ani, brandul ZASHA, o linie de prí­ªt-a-porter in serie mica care se adreseaza unui public tanar, dinamic si cu imaginatie.

adelinaivan2

Cu acest nou brand, se acopera o zona de high-end fashion care se adreseaza celor ce isi doresc tinute-concept, made to measure, clientelor care pun pret pe individualitate si creatie artistica.

Incaltaminte: Aldo
Make up: Make-up Forever
Hair Styling: Camelia Negrea / Kameea Concept
Foto: Ovidiu Huiban
Styling: Marian Palie
Agentie modeling:MRA
Imagine & Organizare: Advertigo

Vedete prezente la eveniment:

monica_andreea_esca

Monica Columbeanu, Andreea Esca si Alexandru Eram

buta_alin-galatescu

Ovidiu Buta si Alin Galatescufeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou