AFI Palace Cotroceni s-a deschis oficial

Coolhunting

taierea-panglicii1

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Europa de Est, s-a deschis oficial. Cu acest prilej, pe parcursul a trei zile consecutive, 10-11-12 noiembrie, toti vizitatorii s-au putut bucura de muzica buna, momente artistice si promotii. Toate evenimentele programate pe parcursul celor trei zile au sustinut conceptul unic al AFI Palace Cotroceni Mega Fun care se bazeaza pe un mix special de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber.

“AFI Palace Cotroceni este cu siguranta cel mai mare si cel mai frumos proiect de retail dezvoltat pana acum de AFI Europe in intreaga lume. Cu o investitie totala de aproximativ 300 de milioane de euro, AFI Palace Cotroceni Mega Fun este, totodata, cel mai scump proiect de acest gen din Romania. A venit momentul sa sarbatorim un an si jumatate de munca sustinuta, dar, dupa cum puteti vedea, s-a dovedit a fi un efort ce ne-a adus mari satisfactii”, a explicat Reuven Havar, CEO AFI Europe Romania.

“Timp de trei zile am sarbatorit lansarea oficiala AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Am ales sa organizam un eveniment care s-a potrivit cel mai bine entuziasmului clientilor nostri. Da, este momentul sa petrecem, dar, de asemenea, este timpul sa ne gandim la viitor, la ce ne-am propus pentru acest proiect. Am avut doua saptamani speciale conform rezultatelelor inregistrate dupa deschiderea de pe 29 octombrie, data la care zonele de distractie nu erau inca deschise: o medie de 70.000 – 80.000 de vizitatori pe zi, de luni pana joi, si aproximativ 100.000 de vizitatori zilnic in week-end. in ceea ce priveste transformarea simplilor vizitatori in clienti fideli AFI Palace Cotroceni, conceptul unic pe care l-am creat are un mare potential de a ne asigura o rata foarte mare de fidelizare”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara AFI Palace Cotroceni ofera un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket Real deschis 24/7; 20 de sali de cinema; primul IMAX din Romania (care se va deschide pe 19 noiembrie); o pista de carting (care se va deschide in decembrie anul acesta); doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp – cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului; un teren de joaca pentru copii; o pista de role (care se va deschide intr-o luna); prima arena de laser tag din tara; bowling si snooker; un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj (urmeaza sa fie livrat in cateva zile); un spatiu dedicat expozitiilor permanente; un loc unde se poate fuma narghilea; precum si un hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni Mega Fun il reprezinta programul sau de functionare, de luni pana luni. Hipermarketul real este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.

Vizitatorii pot ajunge la mall-ul AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47, lista putand continua.

Pentru ca vizitatorii AFI Palace Cotroceni sa se simta permanent in siguranta, mall-ul beneficiaza de servicii de securitate oferite de Tiger Security, prin intermediul unei echipe formate din 55 oameni si a celor 250 de camere de supraveghere.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou