A Minuit Marie

Coolhunting

Atelierul de creatie vestimentara A Minuit Marie a luat nastere din necesitatea de a crea si de a da o forma de expresie fizica celor mai tainuite vise. Rezultatul final sunt in acest caz piese atemporale, in care se poate regasi orice femeie care stie sa viseze si sa iubeasca.

Colectiile lor intre a respecta linia naturala, fluida a corpului si a sculpta trupul in noi variante si dimensiuni.  Taieturile clare, arhitecturale si liniile minimaliste tempereaza elementele gotice si baroce ale hainelor si dau fiecarei piese o posibilitate unica de expresie.

Contrastele intre solid si fluid, vechi si nou, mat si stalucitor sunt doar cateva dintre cele pe care designerii le transpun in caracterul geometric, structural al hainelor. Din dorinta absoluta de a trece visul din potentialitate in fapt, creatiile A Minuit Marie lasa fiecarei femei posibilitatea de a experimenta si de a imbina dupa propriul plac melancolia trecutului cu libertatea viitorului. Se implineste astfel metamorfoza prin haina dovedita de zambete indescifrabile, in care timpul se condenseaza pana la implozie.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou