3 zile de PARTY la AFI PALACE COTROCENI

Coolhunting

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Europa de Est anunta inceperea mega petrecerii prilejuite de lansare. Astfel, marti, 10 noiembrie, la ora 17:00, se va da startul evenimentelor care se vor derula pe parcursul a trei zile, pana pe 12 noiembrie.
 
“Suntem foarte bucurosi sa anuntam seria de evenimente pe care le-am pregatit special pentru bucuresteni, menite sa marcheze lansarea AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Intre 10 si 12 noiembrie, toti vizitatorii nostri se vor bucura de un program de concerte si momente artistice. Conceptul AFI Palace Cotroceni Mega Fun este cel care ne stabileste intotdeauna obiectivul principal: sa oferim vizitatorilor nostri cat mai multe momente memorabile posibile, iar prin evenimentele programate suntem siguri ca asta vom reusi”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

**MEGA PARTY: 10 – 12 NOIEMBRIE – INTRARE LIBERA**

Marti, 10 noiembrie, incepand cu ora 17.00, in prima zi de Mega Party, vizitatorii se vor bucura de concerte: Loredana&Taraful Agurida, Sylvie si Sistem. Totodata, sunt pregatite ateliere de face-painting si caricaturi, spectacole pe gheata si acrobatie.

A doua zi, miercuri, 11 noiembrie, la 19.00, vizitatorii Mega Fun se vor bucura de show-uri de improvizatie si un numar de iluzionism cu Iozefini, precum si de un concert Anna Lesko.

In ultima zi, joi, 12 noiembrie, ora 19.00, petrecerea se va incheia cu un show amuzant si interactiv, street dance si un concert Holograf.

Vizitatorii Mega Fun pot gasi aici mixuri foarte bune de branduri, atractii si oportunitati de petrecere a timpului liber.

Amplasat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera: 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp – cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, un teren de joaca pentru copii, o pista de role (care va fi deschisa ulterior), prima arena de laser tag din tara, bowling, snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente, un loc unde se poate fuma narghilea, un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj, si care va fi livrat in aprox. 2 saptamani, precum si un hovercraft – mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.

AFI Palace Cotroceni este un proiect care apartine AFI Europe, unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori din domeniul imobiliar din Europa Centrala si de Sud-Est, detinand in Cehia, Serbia, Romania, Bulgaria, Germania, Letonia, Polonia si Ungaria proiecte de amploare, cum ar fi centre comerciale si mall-uri, proiecte rezidentiale de lux, cladiri de birouri sau parcuri logistice. Toate proiectele AFI Europe sunt renumitefeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou