5 pietre pretioase care iti sporesc norocul in dragoste

Mayra vrea sa stii

5 pietre pretioase care iti sporesc norocul in dragoste

Superstitiile, mitologia si literatura au fost intotdeauna legate de prezenta cristalelor. Nu putine sunt miturile in care inelele misterioase aveau puteri magice. Chiar si magicul glob de cristal al prezicatoarelor este tot o mitificare a puterilor nemarginite ale cristalelor. In mitologia persana, se spunea ca lumea sta pe un gigant safir, caruia i se datoreaza culoarea albastra a cerului. Smaraldele erau candva considerate serpi orbi si li se atribuiau proprietati medicale. Rubinele erau simbol al puterii si al dragostei in Evul Mediu, de aceea adeseori domnitele medievale prezentau cavalerilor lor trofee din pietre pretioase.

Efectele pietrelor asupra noastra:

- Amplifica sau induc aspecte sau calitati pozitive: curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm

- Diminueaza aspecte sau trasaturi negative: teama, stress, negativitate, energii negative, depresie, tensiune, furie, pericol, boala

- Elimina aspecte care nu ne onoreaza: furie, stress, pesimism, violenta, agresivitate, egoism

- Absorb energii negative din mediul inconjurator

- Protejeaza de energii negative

Iata ce sa porti ca sa beneficiezi de afectiunea si de loialitatea partenerului:

1. Turcoazul te ajuta in momentele de cumpana

Violenta domestica si agresiunea de orice fel isi gasesc sfarsitul atunci cand porti turcoaz.

Si nu doar atat! Intelepciunea, intelegerea si calmul in relatia cu un partener le poti atrage daca porti aceasta piatra semipretioasa. Ea pastreaza vie dragostea si mentine prieteniile.

2. Cuartul roz face mai dulce fericirea in doi

Cuartul roz este piatra iubirii, a pacii si a inimii deschise, a fericirii si fidelitatii. “Incalzeste” inimile reci si vindeca bolile sufletesti. Nu in ultimul rand, apropie sufletele-pereche si le ajuta sa treaca peste greutati.

3. Agata albastra aduce armonie

Este cunoscuta ca o piatra aducatoare de armonie. Agata albastra absoarbe energiile negative si aduce intelegere si atasament in cuplu.

In plus, ajuta in detectarea persoanelor care mint, facand o relatie de prietenie sa dainuiasca in timp si indeparteaza persoanele care vor sa le faca rau celor doi parteneri. Nu in ultimul rand, intensifica dorinta sexuala.

4. Jasperul verde reinvie senzualitatea

Jasperul verde indian reechilibreaza viata sexuala care a intampinat dificultati si ii incurajeaza pe cei casatoriti sa-si faca mai multe complimente si cadouri.

La fel de important este ca reimprospateaza sarmul feminin si favorizeaza intimitatea si senzualitate.

5. Citrinul este piatra seductiei

Citrinul alunga resentimentele. El inspira dorinte sexuale puternice fata de cel pe care il iubesti, detecteaza nemultumirile unui partener si te ajuta sa-l linistesti cu calm si intelepciune. In plus, inspira nevoia de a face declaratii de dragoste.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou