Castiga un palton Diana Bobar

concurs mayra

 

Calduros, poate in culori confortabile si vii care sa aduca zambetul pe buze si o nota aparte tinutei tale, un PALTON poate Tanned sweetie enjoys weenie ride – hardcore, teen, babefi piesa de rezistenta din garderoba ta in sezonul rece.

Nu l-ai ales inca?

Nu-ti face griji, mayra.ra a anticipat nehotararea ta si impreuna cu Diana Bobar te invita sa castigi un PALTON,  creatie din colectia  toamna – iarna 2011.

Cum poti participa?

 • - Fa-ti cont pe site, nu uita sa te abonezi la newsletter si sa ne dai like pe pagina Mayra de pe Facebook.
 • - Recomanda-ne inca trei adrese de e-mail ale unor prietene de-ale tale  care ar fi interesate de newsletter-ul mayra.ro, folosind formularul de mai jos.

Sansele tale cresc daca adresele de e-mail recomandate nu se afla in baza de date a mayra.ro. Pentru a intra in cursa pentru  Marele Premiu, un PALTON creat de Diana Bobar trebuie sa completezi campurile cu date reale.

Perioada de desfasurare a concursului este  02.11.2011 – 23.11.2011

Premiul va fi desemnat prin tragere la sorti in data de  25.11.2011

Diana Bobar ia verbul “a fi” si-l coase, iar semnificatiile lui aduna existenta, putinta, indeplinire. Dupa putintele ei, si-a publicat pe blog acesti hibrizi vestimentari, iar aprecierile nu au intarziat sa apara. Ajungem astfel la indeplinire. Diana a hotarat sa faca o intreaga colectie. Din acel moment munceste frumos si cu frumosul.

De la o idee ce presupunea carpire, la blog, la o masina veche de cusut imprumutata, la o colectie, azi ne referim la cautarile ei creative ca fiind simplu creatiile Diana Bobar.

Vezi aici modelele de paltoane Diana Bobar: Paltoane cu stil – Diana Bobar

diana bobar

REGULAMENT:

 • - concursul se desfasoara in perioada 02.11.2011 – 23.11.2011 (inclusiv);
 • - completeaza formularul de mai jos cu datele tale si recomanda site-ul Mayra la 3 prietene pentru a intra automat in tragerea la sorti;
 • - adresele de mail introduse trebuie sa fie valide;
 • - dupa apasarea butonului “Participa la concurs” esti automat inscris/inscrisa la concurs si vei fi abonata la newsletterul Mayra.
 • - castigatorii vor fi anuntati pe forumul Mayra, pe pagina de Facebook Mayra;
 • - daca in termen de 5 zile de la anuntarea castigatorului, acesta nu isi revendica premiul, va fi anuntat un alt castigator, ales tot prin tragere la sorti.
  1. Datele tale
  2. (obligatoriu)
  3. (obligatoriu)
  4. (email valid)
  5. (obligatoriu)
  6. Adresele de e-mail ale prietenelor
  7. (email valid)
  8. (email valid)
  9. (email valid)
   

  cforms contact form by delicious:days

Login

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou