1000 de fete

Jurnalul Mayrei

1000 de fete

Nu imi place sa fiu considerata o rebela, desi poate traiesc ca atare. Mi-am construit viata in asa fel incat nimeni sa nu ma poata defini in cateva cuvinte.

Sunt alta la job, alta cu prietenii si alta in bratele iubitului meu – am 1000 de fete. Unii cred ca sunt o artista, altii cred ca sunt introvertita… unii cred ca sunt prea ambitioasa, iar altii ca sunt prea ingaduitoare… Unii cred ca sunt prea cuminte, altii stiu bine ca nu sunt.

Adevarul este ca as vrea sa fiu toate astea la un loc, pentru ca nimic nu este atat de simplu incat sa incapa in caracterizari scurte.

Vreau sa cred ca pot fi feminina atat pe tocuri, cat si la munte incaltata in bocanci; socializez atat pe facebook, cat si in localurile mele preferate si iubesc atat gadgeturile scumpe, cat si bucuriile marunte, gratuite.

Am 1000 de fete si vreau sa le cunosti pe toate si, mai ales, vreau sa te conving sa zambesti si sa indraznesti sa fii tu insati. Iubeste ce vrei si pe cine vrei, asculta-ti inima chiar daca doare si risca de fiecare data. Iti garantez ca merita!



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou