O viaţă mai bună prin râs

La doctor pe tocuri

O viaţă mai bună prin râs

Chiar dacă pare un clişeu, râsul ne ajută să trăim mai mult şi mai bine! Şi asta pentru că atunci când zâmbim creierul primeşte anumite substanţe care ne ajută să ne relaxăm. E simplu! Atunci când zâmbeşti nu ai cum să fii supărată sau stresată. Este imposibil din punct de vedere psihologic!

Sven Svebak, cercetător la Universitatea de Ştiinţă din Norvegia, a descoperit în urma unui studiu că oamenii care au un simţ al umorului mai dezvoltat trăiesc mai mult. Timp de 7 ani, cât a durat cercetarea, specialiştii au constatat că oamenii care râd des nu s-au îmbolnăvit la fel de mult ca persoanele fără un simţ al umorului dezvoltat.

Cert este că umorul îi ajută pe oameni în lupta cu:

stresul
imunutatea
melancoliea
crizele de panică
insomnia
oboseala

S-au inventat şi cabinete pentru terapie prin râs! Nu te aştepta să găseşti nişte clovni în halate albe. Specialişti "în râs" apelează de multe ori la grupuri de vindecare, pentru că în grup râsul este mult mai molipsitor.

Dacă simţi că te paşte o depresie mergi la un film de comedie. O să te simţi mai bine, vei vedea. Sau adună-ţi prietenele la tine acasă şi faceţi un pic de haz de necaz discutând despre cele mai penibile situaţii prin care aţi trecut!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou