Klimaktoplant – Un partener de incredere!

La doctor pe tocuri

Klimaktoplant – Un partener de incredere!

Menopauza este o perioada fiziologica ce apare deseori insotita de simptome suparatoare ce afecteaza calitatea vietii. Avand in vedere multiplele efecte adverse, riscuri si contraindicatii ale tratamentului de substitutie hormonala, va propunem Klimaktoplant.

Klimaktoplant este un produs homeopat de calitate germana, natural, ce reduce pana la disparitie simptome precum bufeuri, tulburari de somn, stari depresive, nervozitate sau iritabilitate.

Klimaktoplant este un tratament non-hormonal ce moduleaza si stimuleaza procesele fiziologice ale organismului si nu prezinta efecte adverse sau contraindicatii. Este un preparat homeopat standardizat, ce contine patru remedii, fiecare cu modul sau diferit de actiune, ce produc un efect sinergic asupra tulburarilor somatice si psihice ale menopauzei. Cimicifuga racemosa este un remediu utilizat pentru dereglari de natura ginecologica de peste 200 ani.

Produsul este destinat  tuturor femeilor  aflate la varsta menopauzei cu simptome usoare, medii sau accentuate.

Eficienta medicamentului a fost demonstrata prin studii stiintifice, mai ales pe simptome ca bufeuri, transpiratii, palpitatii, tulburari de somn, stari de epuizare, emotivitate crescuta, dupa numai o luna de tratament.

Klimaktoplant este foarte apreciat atat de doctori cat si  de femei, datorita faptului ca este un produs ce nu contine hormoni sau fitoestrogeni si mai ales, nu are efecte adverse, contraindicatii sau interactiuni cu alte medicamente. De aceea,  acest medicament este  indicat in controlul de lunga durata al menopauzei. Datorita sigurantei de administrare Klimaktoplant se administreaza fara prescriptie medicala.

Pret: 28 ron / cutiefeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou