Interpretarea viselor

La doctor pe tocuri

Interpretarea viselor

Ai avut un coşmar teribil şi te-ai trezit speriată şi transpirată? Sau un vis super din care n-ai mai vrut să te deştepţi? Orice ţi-ar bântui ţie nopţile, e clar că totul are legătură cu viaţa de zi cu zi. Ştii cum să-ţi interpretezi visele?

Există în librării, pe Net şi în "tolba cu înţeleptciune" a bunicii mii de dicţionare, explicaţii şi strategii de interpretare a viselor. Le-am citit pe mare parte dintre ele şi cred că am ajuns la o metodă de bun simţ care-ţi va dezvălui mai multe despre tine:

1. Pixul şi foaia

Abia te-ai trezit, aşa că visul este foarte proaspăt în mintea ta. Bunica mea zice că dacă priveşti în oglindă uiţi visul, dar nu ştiu dacă e adevărat. Pentru siguranţă, însă, nu te duce la baie până nu nozezi cu sfinţenie toate detaliile posibile. Probabil că vei scrie câteva pagini bune, aşa că trebuie să te asiguri că nu te deranjează nimeni şi nimic. Dacă pe măsură ce scrii îţi mai vin detalii în minte scrie-le imediat. Povestea nu trebuie să fie cursivă, nici scrisă frumos sau caligrafic. Important e să pui totul pe hârtie.

2. Citeşte cu voce tare

Ia foaia în mână şi apucă-te să reciţi cu voce tare tot ce ai scris. Frazele nu trebuie să fie corecte, cu subiect şi predicat. Sunt suficiente câteva înşiruiri de cuvinte pentru a te transpune înapoi în starea în care era mintea ta în timp ce visai.

3. Cum te simţi?

Dacă te-ai concentrat suficient înseamnă că ai reuşit să retrăieşti o parte din senzaţiile pe care le-ai resimţit dormind. Cum te simţi? Descrie, în cât mai multe cuvinte, ce sentimente ai. Ură, invidie, uşurare, frustrare sau aşteptare? Notează din nou pe foaie totul.

Acum reciteşte. Nu se poate să nu simţi că ai înţeles ceva mai mult! De obicei lumea apelează la dicţionarele care desluşesc sensul simbolurilor care apar în vis. Alterori apelează la ghicitori şi ghicitoare, care mai de care mai "veritabile". Sfatul meu? Uită de toate acestea. Atunci când oferi singură un sens unui simbol înseamnă că te autoanalizezi cu adevărat!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou