Xylitolul, cel mai bun inlocuitor natural al zaharului

Estetica

Xylitolul, cel mai bun inlocuitor natural al zaharului

Tendinta oamenilor de a consuma produse cat mai naturale devine una dintre preocuparile principale atat pentru cei care lucreaza in alimentatie cat si pentru companiile ce isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii.

Ca rezultat al inhibarii bacteriilor folosind xylitol, obtinem urmatoarele efecte: bacteriile isi pierd capacitatea de a se lipi la suprafetele dintilor, gingiilor si a mucoaselor, acestea nu se mai pot reproduce usor si incep sa-si reduca numarul; nivelul ph-ului din cavitatea bucala scade, bacteriile nu mai pot produce acizii care descompun smaltul dentar; ajuta la cresterea absorbtiei mineralelor inapoi in smaltul dintilor si, ca urmare, intareste suprafata dintilor ajutind la prevenirea cariilor dentare. Dupa fiecare masa este recomandat sa folosim gumele de mestecat Spry cu arome naturale si indulcite 100% cu Xylitol.

Se spune ca pentru diabetici sau pentru cei care sufera de obezitate xylitolul este cea mai buna alegere. Ce il recomanda, o data in plus, fata de ceilalti indulcitori existenti pe piata?

Recomandam produsele Xlear cu xylitol in primul rand oamenilor care doresc sa adopte o alimentatie sanatoasa. XyloSweet este 100% xylitol, 100% natural, are un gust dulce (nu schimba gustul alimentelor in care este folosit), contine cu 40% mai putine calorii decat zaharul, are indicele glicemic de numai 7 comparativ cu cel al zaharului de 70-85 (aceasta caracterisica il recomanda ca fiind ideal pentru diabetici), poate fi folosit la orice temperatura inclusiv la prepararea prajiturilor, in bauturi reci sau calde, nu contine gluten, nu provine din organisme modificate genetic și este produs prin fermentatie naturala.

indulcitor natural

XyloSweet

Pentru unele persoane, inceperea consumului de xylitol intr-o cantitate mai mare poate avea un efect laxativ. De aceea, pentru cei care doresc sa treaca la o dieta bazata exclusiv pe xylitol ca indulcitor, recomandam ca trecerea sa fie realizata treptat, pe parcursul a 2-3 saptamani, cu o crestere graduala a cantitatii consumate. Dupa aceasta perioada organismul tolereaza total consumul de xylitol. Pentru rolul antibacterian, substanta xylitol este folosita și in gama Xlear de decongestie nazala (produse 100% naturale pentru copii și adulti) sau in gama Spry de protectie a sanatatii dintilor (gume de mestecat, bomboane pentru copii, mints-uri, paste de dinti fara fluor, geluri gingii bebelusi, ape și spray-uri de gura, ate dentare).

spray nazal

Spray nazal Xlear

Care este cea mai buna sursa de xylitol și unde poate fi gasita in Romania?

XyloSweet este cea mai buna si sigura sursa de xylitol oferita in Romania si este disponibila on-line pe www.xlear.ro, in orice farmacie Catena din tara, in magazinele Plafar, Naturalia, Ki-Life. XyloSweet contine 100% xylitol, este un inlocuitor 100% natural al zaharului si aduce beneficii substantiale sanatatii.

Mai multe detalii despre produse: Xlear.rofeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou