Tratament cu masti faciale naturale

Estetica

Tratament cu masti faciale naturale

Mastile naturale sporesc sanatatea si supletea tenului. Cele mai folosite ingrediente pentru mastile naturale sunt: ouale, mierea, lamaile si laptele, castravetele, rosiile, uleiurile esentiale, multe fructe, plante si altele ingrediente. Iata cateva masti naturale care iti vor face un tratament placut tenului si care va radia astfel de sanatate.

 

Trucuri pentru mastile naturale faciale

Piseaza jumatate de banana, adauga o lingura de miere si doua linguri de smantana. Aplica masca si las-o sa actioneze timp de zece minute dupa care poti sa o indepartezi.

Masca cu miere: o lingura si jumatate de miere, albusul unui ou, doua linguri cu glicerina si apoi adauga niste faina. Rezultatul va fi o pasta consistenta pe care o aplici pe fata si o clatesti dupa 15 minute. Aceasta masca iti va oferi hidratarea si supletea pe care si-o doreste orice femeie.

O alta masca este cea cu migdale. Ia o lingura de migdale si marunteste-le cu blenderul sau cu robotul. Mai ai nevoie de o lingura de miere si albusul unui ou. Aplica masca pentru zece minute si indeparteaza.

O idee foare buna ar fi sa maruntesti un fruct de avocado pe care sa il aplici pe fata pentru 20 de minute si vei avea ca vei da de un tratament natural foarte placut.

Daca ai la indemana piersici, e cazul sa le folosesti. Cauta o piersica mai zemoasa, imparte-o in doua si maseaza-ti fata cu partea zemoasa. In cea mai mare parte a anului acestea nu sunt prea coapte, insa nu e nicio problema. Foloseste blenderul pentru a obtine niste suc. Astfel vei obtine o masca eficienta si o gustare sanatoasa.

Inca alte cateva retete cu tratamente naturale de masti faciale:

  • Caisele uscate le poti lasa in apa dupa care le mixezi cu doua linguri de lapte praf. Se lasa 15 minute.
  • Ai nevoie de un castravete curatat si dat pe blender impreuna cu o lingura de iaurt. Se lasa 20 de minute.
  • Zdrobeste o mana de capsuni si amesteca-le cu o lingurita de miere. Se aplica pentru 15 minute.
  • Se amesteca o lingura de miere, sucul unei jumatati de lamaie, un pic de iaurt simplu si albusul unui ou. Se aplica si se lasa 15 minute.
  • Amesteca argila cu sucul unui castravete si cu o lingura de miere. Se poate lasa peste noapte.

 

Masti cu santal

 

Se amesteca doua linguri pudra de santal cu doua linguri de apa. Se obtine o pasta fina. Se aplica evitandu-se zona ochilor si a buzelor. Masca va actiona timp de 15-20 de minute dupa care se va clati cu apa calda, masand usor pentru a indeparta masca. A nu se presa sau zgaria fata, mai ales daca ai acnee pentru ca va accentua iritatia. Dupa indepartare, clateste fata cu apa rece pentru a inchide porii. Astfel , vei avea o fata delicata si sanatoasa.

O alta masca de tip tratament natural, poate fi realizata din uleiuri de peste amestecat cu ulei din planta Borago Officinalis (borage), amestecate cu ulei din arbore de ceai, o lingurita de zahar brun si suc de lamaie pentru a hidrata si regenera perfect zona T si tenul mixt. Se pot folosi mai putine uleiuri in cazul in care esti alergica la vreun ingredient. Lamaia iti va improspata pielea, iar zaharul va avea un rol exfoliant.

O masca la indemana pentru cei care stau la casa: mergi in gradina si alege un loc curat din care sa iei niste pamant umed. Maseaza-l pe fata, lasa-l sa actioneze un pic si apoi clateste. Dupa aceasta, poti sa hidratezi fata.

Pentru urmatoarea masca ai nevoie de o lingurita suc de rosii impreuna cu o lingurita de miere. Lasa sa actioneze pentru 25 de minute. Fa acest lucru pentru 15 zile fara sa folosesti altceva pe fata. Vei ramane uimita de rezultate. Pielea devine fina si stralucitoare, fara pete.

Pentru tenul uscat recomandam mixarea a trei oua peste care se vor turna doua cesti de zahar brun si o ceasca de lapte. Va actiona 10 minute si apoi se va indeparta.

O masca foarte simpla poate fi realizata din doua oua, o ceasca de lapte, un mar curatat si un sfert de ceasca cu scortisoara. Se mixeaza bine si se lasa sa actioneze pentru 30 de minute.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou