Piercingul din spranceana

Estetica

Piercingul din spranceana

Piercing-urile puse in sprancene sunt piercing-uri faciale relativ comune. Acestea se pot realiza oriunde de-a lungul sprancenei, incepand direct deasupra ochiului pana la marginea sprancenei.

Ca si pentru orice modificare a corpului, ar trebui sa te informezi inainte sa iei o decizie privind localizarea acestui piercing in spranceana si asupra procesului de realizare a acestuia.

In ceea ce priveste modificarile corporale: daca esti interesata in tatuaje, iti recomand sa-ti incepi cercetarea cu „Ghidul tau pentru tatuaje”; acest ghid excelent te va invata tot ce trebuie sa sti despre arta tatuajelor.

Iata cateva raspunsuri pentru cele mai comune intrebari, pentru alegerea unui profesionist si pentru ingrijirea piercingului si a inelului de spranceana dupa ce s-a efectuat procedura.

 

Informatii generale asupra realizarii unui piercing in spranceana

  1. Daca sunt realizate de catre profesionisti, majoritatea piercingurilor sunt sigure.
  2. Da, te va durea. In comparatie cu un tatuaj, durerea unui piercing este mult mai scurta – mai putin de un minut, ca sa fiu mai exacta.
  3. Nu te obosi sa gaseti o crema care te amorteste – dupa parerea mea, acestea sunt o pierdere de bani. Durerea va dura numai cateva secunde, asa ca nu este necesara.
  4. Piercingurile din spranceana pot fi iritate de firele de par, astfel pensarea firelor din apropierea bijuteriei poate fi benefica. Nu folosi ceara sau orice crema depilatoare in timp ce rana se vindeca.
  5. Oferirea unui bacsis artistului, care iti realizeaza piercingul, este intotdeuna binevenita, desi nu exista reguli oficiale pentru acest obicei.
  6. Atata timp cat iti tii piercingul curat, nu ar trebui sa ai vreo problema in continuarea rutine tale normale de exercitii.
  7. Daca esti bolnava, nu-ti fa un piercing pana cand nu te-ai recuperat in totalitate. Vei avea nevoie de toata puterea ta si de toate celulele tale albe pentru a vindeca rana, lucru ce nu poate fi realizat de organismul tau daca acesta se lupta deja cu diversi virusi sau bacterii.


 

Alegerea unui profesionist

  1. Nu-ti realiza piercingul acasa – simplu spus, iti pui viata in pericol!
  2. Nu iti realiza piercingul cu un pistol sau orice alta ustensila in schimbul acului steril aprobat pentru asa ceva.
  3. Acorda-ti timp in alegerea profesionistului. Este foarte interesant sa-ti faci un piercing, dar vrei sa te asiguri ca nu-ti cheltui banii pe ceva ce nu este sigur si pe care nu te poti baza.
  4. Vizitarea mai multor saloane iti va oferi o idee asupra preturilor locale si asupra procedurilor de siguranta. Repet, sunt banii tai si siguranta ta, asa ca asigura-te ca esti capricioasa. Daca cunosti un singur salon in zona, fii pregatita sa calatoresti pentru a verifica si altele.
  5. Asemenea artistilor tatuatori, cei care realizeaza piercingurile au mape cu munca lor. Acorda-ti timp pentru a te uita la munca lor din trecut, piercingurile ar trebui sa fie bine plasate, egale si sanatoase.
  6. Daca ai prieteni care au piercinguri, acestia pot deveni cea mai buna sursa de informatie asupra subiectului saloanelor. Cere-le sfatul asupra locatiei si asupra ceea ce cauti. Nu poti intrece sfatul de prima mana! Chiar daca vezi pe cineva pe strada cu un piercing bun in sprancene, acorda-ti timp sa vorbesti cu persoana respectiva despre locul unde l-a facut; majoritatea persoanelor adora sa vorbeasca despre arta corporala.


 

Ingrijirea ulterioara

  1. Persoana care iti va realiza piercing-ul iti poate oferi cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea ulterioara a sprancenelor tale – acestea sunt doar sfaturi de baza de la clienti experimentati. Cand iti faci un piercing in spranceana, asigura-te ca urmezi aceste sfaturi de ingrijire pentru a evita o infectie.
  2. Vindecarea dureaza in medie intre 6 si 8 saptamani. Acest timp poate fi prelungit daca zona se infecteaza. Majoritatea infectiilor sunt cauzate de simpla atingere a piercingului prea mult – trebuie sa atingi piercingul doar cand il cureti!
  3. Cea mai usoara si mai de baza modalitate de a preveni infectia este sa-ti cureti piercing-ul zilnic; majoritatea persoanelor realizeaza acest lucru sub dus. Prepara putina apa sarata prin diluarea de sare de mare sau de masa in apa calda. Inmoaie o discheta de bumbac in apa si aplic-o pe piercing pentru 2, 3 minute pana cand orice crusta existenta este dizolvata. Este important sa indepartezi intreaga crusta formata pentru ca aceasta se poate intari pe bijuteria de spranceana si poate rupe interiorul ranii cauzand dureri si inflamare. Clateste cu apa proaspata si muta bijuteria cu grija pentru a te asigura ca nu a ramas nici un fel de crusta.
  4. Usca piercingul dupa dus cu un servetel curat sau cu o bucatita de hartie igienica (prosoapele adapostesc bacterii). Fii atenta cum il usuci; tamponeaza, nu freca, intrucat acest procedeu poate agrava rana.
  5. Foloseste ulei de levantica pentru a incuraja vindecarea si pentru a lubrifia rana, reducand sensibilitatea. Aplica o cantitate mica cu o discheta de bumbac in urma curatarii (fii atenta sa nu-ti intre in ochi), apoi muta bijuteria cu grija astfel incat sa intre in rana. Indeparteaza orice exces cu un servetel sau lasa-l pe rana pentru a evita iritarea pielii.
  6. Incearca sa dormi pe partea opusa piercing-ului; acest lucru reduce miscarea inelului. Mentine-ti patul curat – in special husele pernelor – pentru a reduce snsele infectiei.
  7. Daca crezi ca piercingul tau este infectat, nu indeparta bijuteria. Suna la studioul unde ti-ai realizat piercingul imediat. Spune-le simptomele la telefon si acestia te vor putea sfatui.
  8. Nu opri regimul de ingrijire ulterioara pana nu trece intreaga perioada recomandata de recuperare.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou