Modele de coafuri pentru anul 2011

Estetica

Modele de coafuri pentru anul 2011

Daca esti curioasa ce coafuri se vor purta in acest an, eu iti propun urmatoarele doua variante: coafurile propuse de marii designeri internationali si prezentate pe catwalk-urile saptamanilor de moda, precum si coafurile purtate de cele mai cunoscute vedete, ale caror alegeri in materie de look-uri ne influenteaza si noua stilul.

Isabel Marant lasa parul desprins, liber, cu un aspect usor dezordonat, insa cu un breton lung, indreptat cu placa. Acelasi designer propune persoanelor cu parul scurt un look androgin, cu un aspect ravasit si cu suvite inegale.

Isabel Marant

Isabel Marant

Issey Miyake ramane la parul drept, lins, fara fire rebele, cu cateva suvite de un rosu aprins doar pentru partea stanga a cararii, dand coafurii asimetrie.

Issey Miyake

Jean Paul Gaultier propune pentru parul scurt un look rebel: in partea de jos, suvitele sunt mai lungi, iar in partea de sus, parul se ciufuleste si se umfla.

Jean Paul Gaultier

Louis Vuitton acopera integral un ochi cu un breton supradimensionat care pleaca mai sus de crestetul capului. Bretonul se onduleaza si se prinde discret in partea din spate.

Louis Vuittonfeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou